Klima Tavsiyesi
-
arkadaşlar yaz geldi evet geç kaldım ama artık bir klima almam lazım eve önereceğiniz Marka model var mıdır uzun süre sorun çıkartmayacak bir şey
-
Midea
-
bu işin zirvesi;
mitsubishi electric'dir.. az yakar performanslı çalışır, malzemesi kalitelidir. (Uzaktan bağlantısı melcloud iyi çalışır)
mitsubishi heavy industry ile karıştırılmaması gerekir.
midea iyidir
daikin iyidir
gerisi birbirinin aynısıdır. -
arçelik alma hiç memnun değilim ayrıca servis ve satıcıya güvenip yüksek btu alma örnek veriyorum 12000 yetiyor genelde. bana oda büyük yetmez dedi 19000 lik aldım hemen buz oluyor aç kapa sıkıntı memnun değilim gidip söyledim kapıları aç diğer odalar gitsin diyo
-
KaptaN bunu yazdı
arkadaşlar yaz geldi evet geç kaldım ama artık bir klima almam lazım eve önereceğiniz Marka model var mıdır uzun süre sorun çıkartmayacak bir şey
Bütçeni, evin kaç metrekare olduğunu, kaç btu'luk bir klimaya ihtiyacın olduğunu belirtmemişsin.
-
Gidip pahali klima alma hocam amk 30 senemi kullancan o teknolojiyi 15 sene gotursun kafi. Al baymak elegant plus gec hem uygun hem az yakar hem güzel sogutur
-
Hocam benim evin yapısı biraz farklı mesela oturduğum odadan mutfağı görebiliyorum aramızda sadece bir duvar var ama yarım duvar mutfak gözüküyor diğer odalara gidişte bir hol var o da açık yani Arçelik ile görüştüm gelip bakacaklar onlar belirledikten sonra başka firmalardan da alabilirim tabii ki
-
Gree aldım çok güzel tavsiye ederim 6 yıl garanti veren tek marka şuan.
-
Enquinx35 bunu yazdı
Gidip pahali klima alma hocam amk 30 senemi kullancan o teknolojiyi 15 sene gotursun kafi. Al baymak elegant plus gec hem uygun hem az yakar hem güzel sogutur
şunu yazmaya gelmiştim.
10 yıl önce aldım baymaktan bir kez içini su tutarak temizlettim.
7 yıl garantisi vardı.
hala taş gibi kullanıyorum.
izmirde 1 ay boyunca gece gündüz sürekli çalıştığı dönem oldu.
-
Hocam kıyaslayacak şekilde klima kullanmadım bugune kadar aldığım ilk klima bosch ve hiç durmadan çalışıp inan ki yakmıyor.
Edit : konum izmir
Headhunterz tarafından 05/Haz/25 13:37 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyat performans olarak bunu düşündüm ama bi arçelik gelsin baksın kaç btu gider benim eve ona göre bakıcam