Knightonlinepvp Server Yardım Edebilecek Olan Varmı ???
-
Knight online ardream server kurcam en fazla 60 lwl olcak.Felan fistan işte yardım edebilecek Müritler aranıyor:))
-
konusu yasak :(
-
konusu yasak + tutmaz bu proje kimse oynamaz
-
zamanında kurmuştum her türlü sorun için pm atarsın yardımcı olurum kolay gelsin.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
Herkez pwp servere gidio..Şuanki knıght onlİne bitmiş durumda , Ben bile pwp oynuyorum.. -
ko oyunu ile ilgili seyler yasak
ko server kurulumu icin bir yasak yok adam server kuracakmis yardim istiyor neden yasak olsun. nasil oynarim diye yardim istemiyor
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
Herkez pwp servere gidio..Şuanki knıght onlİne bitmiş durumda , Ben bile pwp oynuyorum..
-----------------------------hocam pwp tutmaz demiyorum 60 lwl tutmaz diyorum adam item zevkini almak için deli gibi atak görmek için geliyor
+80 yap admin olam ucurururz serveri :)
-
eğer ki biraz daaha beklerseniz :) bir kaç güne sağlam bir server acıcaz :) playerlık düzeyimiz 10 numara daha önce duyan varmıdır bilmıyorum hellkoda ismimi beyinlere kazıttık :)
bir çok server dada 1.sıradaydık
clan adı Silence :)
server acıcaz pk server ı sadece playerlıgı olan en iyi olucak :)
-
amk ne oynardık hayatımı yemişti ares de 81 lvl var warior +8 mi ne hatırlamıyom bile bide 79 priest vardı ares 2 de takılırdık ne günlerdi amk
-
Bende Zamanında Kurdum Bizim Cafedekiler Oynuyordu Güzel Bi Db Vardı Bende 80/1 Felan Dı Ama Devam Ettirmedim Bi Ortak Bulup Vps Serverda Açabilirim...
-
pm ile ulaş ne istiyorsan hallederiz