Knowing - Kehanet Filmi Üzerine...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    filmi indirmiştim hiç fırsat olmamıştı şmdi seyrettim gerçekten çok hoşuma gitti görselliğiyle kurgusuyla tam 10 numara filmdi filmin sonnda tekrar yeni bir gezegende varoluş oluyor ve buna uzaylılar yardım ediyor bilmiorum çok hoşuma gitti film izleyeniniz varmı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Hakettiği imbd oranını almadığını düşünüyorum, zevkler ve renkler tartışılmaz ama millet neye göre veriyor şu puanları anlam verebilmiş değilim.

Filmde en çok dünyanın her bölgesine yerlemiş olan gemilerin sahnesi hoşuma gitti. O an aklıma: Şu an bile böyle birşey olmadığını kim bilebilir ki? dedim. 

Bu sahneyi görene kadar, yani gemilerin kalkışını. Ben sadece kız ve erkeğin seçildiğini düşünmüştüm :) meğer her ülkede seçili kişiler varmış. 

Fazla detaya girmeyelim, izlemeyipte izlemek isteyenler olur belki.  İmdb puanı olarakta 8 vermiştim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

izleyeli baya oldu güzel filmdi dünyanın durdugu gün filmiyle benzerlikler tasıyan bi film ikisindede uzaylılar dünyanın gidişatından huzursuz ve insan varlıgını yokedip yeniden dünyayı yaratmaya calısıolar  en azından ana düşünceleri bu.

gerçi knowing de insanların yeniden üremesi için 2 kişi seçiliodu. 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

gerçi knowing de insanların yeniden üremesi için 2 kişi seçiliodu. 

-----------------------------

Bence diğer gemilerdede seçili kişiler vardı, benimki sadece tahmin :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Baya gemi kalkıyordu bence de seçilmişler vardı.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

kehanet filmi gerçek saten.. ;=)

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Süper bir filmdi..

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    film guzeldi ama 9kasim 2009 da vizyna gircek olan 2012 filmini tavsiye ederim. fragmani bile muthis.

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    heh ii bari benle aynı düşünenler var sinema yorumlama sitelerinde herkes bilinçsizce; saçma felan filan dioalr deli oldm :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek

Filmin sonu bence saçma bitiyor fazla hayal mahsülü ürün. Dj_Lethal arkadaşın dediği gibi 2012'yi bekleyin sabırsızlıkla bekliyorum.

Kehanet,dünyanın sonu tarzı filmleri sevenlere tavsiyem; yarından sonraki gün, doomsday,blindness,life after people(belgesel tarzında)

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp1907
    tramp1907's avatar
    Erkek
    link yok mu link....?

İKİ TAŞ BİR KALE EDER, BİR DE TOP OLSA YETER! HAKEMİN OLMADIĞI YERDE SOKAK KURALLARI GEÇER.
Toplam Hit: 3628 Toplam Mesaj: 25