KO Magic Anvil
-
Kafayı taktım, öğrendiklerimi paylaşayım.
Olayı bakış açılarıyla inceleyeceğim. Sonra kendi başımdan geçenleri anlatayım.
İki türlü bakış açısı var, biri her upgrade user için geçerli diğeri ise tüm user' lar için geçerli.
Rivayetlere bakacak olursak, birinde denilen odur ki, yaktığınız itemlar magic anvil' de kalıntı oluşturur ve bu kalıntıya göre yeni item upgrade olur ya da olmaz.
Burada eğer birinci bakış açısı geçerli ise, sizin yaktıklarınız sizin kalıntılarınızdır ama diğer bakış açısı hakimse, siz yaktıktan sonra biri basarsa onunki geçer.
Bir diğer rivayet, oyunda gün içinde basılan +8 lere bakılır ve o gün çok geçtiyse +8 e dengeyi korumak için o günkü bastığınız itemler yanar.
Yine bir rivayete göre, eğer basacağınız item' dan daha yüksek bir item yakarsanız geçme oranı artar. Yani shard basmadan önce dark vane yakarsanız, shard' ın geçme ihtimali artar.
Ve yakacağınız item basacağınız ile aynı +' da olmalıdır.
Yukarda yazdıklarımın hepsi hurafede olabilir, gerçek de. Magic Anvil için biraz korelasyon yapmaya çalıştım ama 31. upgrade den sonra muhtemelen kendi tekrar ettiği için, açığı kapatmak adına tekrar login olmadan upgrade yaptırmıyor.
Bu da sistemin tahmin edilebilirliğini imkansız kılıyor. En azından şu ana kadar ben bulamadım.
Benim kişisel fikrim, altında öyle ahım şahım bir sistem olmadığı yönünde, yani upgrade yüzdeleri günlük olarak değiştiriliyordur mutlaka ama geri kalan olay tamamen şansla ilgili. Item yakarak teoride yanma riskini azaltıyorsunuz, olasılık hesabından ötürü ama reality' de böyle birşey olmuyor.
Sonuç olarak magic anvil bildiğiniz kumardır, 9 tane +7 fabric' den 1 tane +8 çıkaramazken, 1 tane +7 den direk +8 yaptım. Item yakmadan..
-
İtemler ilk oluşturulduğunda çıkabileceği son seviye üzerine yazılıyorsa ne olacak ?
-
-
-
yanlışım yoka KO ve futbol başlıkları yasaktı bu yasaklar kalktı mı?
-
totem yapmayın boşa .
-
KAAMOS bunu yazdı
Bunu yazmak için girmene gerek yoktu konuya, yasaksa modlar silerler zaten.
-
Açılın bilir kişi geldi.
Evet sırrı açıklıyorum. +7 Fs dahil birsürü itemi bu yöntemle bastım. %100 geçermi ? Tabiyki hayır ama bu yöntemin %si daha fazla olduna eminim.
Şimdi 1. servara gidip anvilin yanına oturuyoruz. Bu yöntemin yapabilmeniz için update yapanın çok olması lazım. Yani fazla update yapan yoksa basmayın.
+3 e kadar korkmadan atın yanmaz.
+3 den sonra Anvilin altında yanan ışıkları izliyoruz.
Basmadan önce anvilin altındaki ışıklar 3 - 4 saniye kadar kıpkırmızı olması lazım. O kırmızılığı gördünüzmü ?
Gördüyseniz kırmızı bittikten sonra ilk sarı yanar yanmaz basın.
Eyer kırmızı yandıktan sonra ışıklar sönerse basmayın. Kırmızıdan sonra hemen sarı yanması lazım.
-
ozgunlu bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
nediyosun ya hadi canım sence ben bunu 10.5 yıl içinde öğrenemedim mi?
eğer kalktıysa bizde rahat rahat futbol konusalım
-
KAAMOS bunu yazdıozgunlu bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
nediyosun ya hadi canım sence ben bunu 10.5 yıl içinde öğrenemedim mi?
eğer kalktıysa bizde rahat rahat futbol konusalım
Öğrenememişsin ki hala boş boş yazıyorsun.
Banane senin futbol konuşmandan, aç konunu silinirse oturur susarsın silinmezse konuşursun bu kadar basit.
Küçük çocukların kardeşlerini şikayet etmesi gibi yorum atıyorsun konuya.
ozgunlu tarafından 10/Şub/16 11:58 tarihinde düzenlenmiştir -
olay şu .
Malum pc'de rassallık imkansızdır. yani %50 %50 geçme ihtimali olduğunda hangisine nasıl karar vericeğine dair magic anvilin bir tetikleyicisi olmalı.
Atıyorum oyun saati olabilir. Mausun durduğu yer olabilir vsvs.