Kobaylık Yapan Yapmış Varmı
-
Bu kobaylık nasıl birşey ,daha önce yapan varmı rısklerı nedır iyi parası varmış :)
-
ne için mesala?
-
Robot oluyosun verdikleri parayı harcıyacak mekanizman kalmıyo.)
-
Memleketin insanını bu yolları düşünmeye itenlerin Allah bin türlü belasını versin
-
Bundan 1 sene önce piyasaya yeni sürülecek bir kanser ilacı için kobay olmuştum, haftalık 2 bin alıyordum, 2 hafta sürdü
GusFring tarafından 14/Tem/13 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Kobay olacağın şeye göre değişir aslında bu para iş mevzusu. Mesela durex yeni prezervatiflerinin testi için beni kobay seçebilir rusyaya gönderebilir. Üstüne para bile veririm.
-
Öncelikle şu kavram kargaşasını bi yok edelim
Kobay dediğimiz şey aslında bir hayvan cinsidir
Bu hayvanlar deney hayvanı olarak kullanıldıklarından dolayı kobay kelimesi dilimize sanki her "denek hayvanı" kobaymış gibi geliyor fakat öyle değildir.
Biz veya başka hayvanlar anca "Denek" olur ha ben daha önce denek oldum mu oldum. Sperm analizi idrar analizi konularını işlerken bölümde "denek" oldum benden alınan sperm ve idrar ile analizler yapılmıştı.
Ayrıcana böyle "Robinson_Cruise yada ONEMINUTE yada Citizen vari konuları sen nasıl açabiliyorsun şaşırttın beni Boşlukcum naptın boşlukta mı hissediyorsun kendini noldu olm sana :D
-
GusFring bunu yazdı
Bundan 1 sene önce piyasaya yeni sürülecek bir kanser ilacı için kobay olmuştum, haftalık 2 bin alıyordum, 2 hafta sürdü
Güzel paramış 4.000 TL eder peki bi yan etkisi falan varmı vucudunda ?
-
GusFring bunu yazdı
İyiki ölmemişsin aq
@HDErsin aynen boşluktan hacı sorma ,bugun dıkkatımı cektı kolay para :) kobayın o oldgunu bılıyorumda böyle daha anlasılır :)
Bosluk tarafından 14/Tem/13 01:26 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
Öncelikle şu kavram kargaşasını bi yok edelim
Kobay dediğimiz şey aslında bir hayvan cinsidir
Bu hayvanlar deney hayvanı olarak kullanıldıklarından dolayı kobay kelimesi dilimize sanki her "denek hayvanı" kobaymış gibi geliyor fakat öyle değildir.
Biz veya başka hayvanlar anca "Denek" olur ha ben daha önce denek oldum mu oldum. Sperm analizi idrar analizi konularını işlerken bölümde "denek" oldum benden alınan sperm ve idrar ile analizler yapılmıştı.
Ayrıcana böyle "Robinson_Cruise yada ONEMINUTE yada Citizen vari konuları sen nasıl açabiliyorsun şaşırttın beni Boşlukcum naptın boşlukta mı hissediyorsun kendini noldu olm sana :D
bir de fare diye bilinir ancak bi domuz türüdür diye biliyorum. ki artık pek kullanılmayan bi hayvan olsa da adı kalmış selpak gibi.
-
Para içinse Fransa da lejyon ol