folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kobaylık Yapan Yapmış Varmı

Kobaylık Yapan Yapmış Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bu kobaylık nasıl birşey ,daha önce yapan varmı rısklerı nedır iyi parası varmış :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

ne için mesala?

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Robot oluyosun verdikleri parayı harcıyacak mekanizman kalmıyo.)

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Memleketin insanını bu yolları düşünmeye itenlerin Allah bin türlü belasını versin

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bundan 1 sene önce piyasaya yeni sürülecek bir kanser ilacı için kobay olmuştum, haftalık 2 bin alıyordum, 2 hafta sürdü

GusFring tarafından 14/Tem/13 01:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Kobay olacağın şeye göre değişir aslında bu para iş mevzusu. Mesela durex yeni prezervatiflerinin testi için beni kobay seçebilir rusyaya gönderebilir. Üstüne para bile veririm.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle şu kavram kargaşasını bi yok edelim

Kobay dediğimiz şey aslında bir hayvan cinsidir

Bu hayvanlar deney hayvanı olarak kullanıldıklarından dolayı kobay kelimesi dilimize sanki her "denek hayvanı" kobaymış gibi geliyor fakat öyle değildir.

Biz veya başka hayvanlar anca "Denek" olur ha ben daha önce denek oldum mu oldum. Sperm analizi idrar analizi konularını işlerken bölümde "denek" oldum benden alınan sperm ve idrar ile analizler yapılmıştı.

Ayrıcana böyle "Robinson_Cruise yada ONEMINUTE yada Citizen vari konuları sen nasıl açabiliyorsun şaşırttın beni Boşlukcum naptın boşlukta mı hissediyorsun kendini noldu olm sana :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Bundan 1 sene önce piyasaya yeni sürülecek bir kanser ilacı için kobay olmuştum, haftalık 2 bin alıyordum, 2 hafta sürdü

Güzel paramış 4.000 TL eder peki bi yan etkisi falan varmı vucudunda ?

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

İyiki ölmemişsin aq

@HDErsin aynen boşluktan hacı sorma ,bugun dıkkatımı cektı kolay para :) kobayın o oldgunu bılıyorumda böyle daha anlasılır :)

Bosluk tarafından 14/Tem/13 01:26 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    KaRaKuLe bunu yazdı

Öncelikle şu kavram kargaşasını bi yok edelim

Kobay dediğimiz şey aslında bir hayvan cinsidir

Bu hayvanlar deney hayvanı olarak kullanıldıklarından dolayı kobay kelimesi dilimize sanki her "denek hayvanı" kobaymış gibi geliyor fakat öyle değildir.

Biz veya başka hayvanlar anca "Denek" olur ha ben daha önce denek oldum mu oldum. Sperm analizi idrar analizi konularını işlerken bölümde "denek" oldum benden alınan sperm ve idrar ile analizler yapılmıştı.

Ayrıcana böyle "Robinson_Cruise yada ONEMINUTE yada Citizen vari konuları sen nasıl açabiliyorsun şaşırttın beni Boşlukcum naptın boşlukta mı hissediyorsun kendini noldu olm sana :D

bir de fare diye bilinir ancak bi domuz türüdür diye biliyorum. ki artık pek kullanılmayan bi hayvan olsa da adı kalmış selpak gibi.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Para içinse Fransa da lejyon ol

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 3902 Toplam Mesaj: 25