Koç Taş
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
ben de öğrenci evi düzdüm bu yaz. kalite idare eder, servisleri paralı ve kurmak için iki-üç gün sonra gelebiliriz diyorlar. ikea tavsiye ederim. çeşit çok ve iyi şeyler var. insanın evlenesi geliyor ikeadayken. :D
-----------------------------Yok hocam ben evime alıcam odama :D nakliyatı 700 lira ve üstü ücretsizmiş zaten klıma alırsam 700 lira yapıyo .D
-
Gecement bunu yazdı:
Öğrenci için dolap falan mı?
Adore demonte al kendin birleştin hoca 1 saate halledersin koçtaş ta çekilen fiyatın 3 te birine mal olur. Kalite konusunda şüphen olmasın
Klima mevzusunda da LG den şaşma derim.
Klima için Daikin'den şaşma derim ve yine derim. :D ve IKEA -
güzel ama migros acayip ucuz ve kaliteli bence yapcaksan migrostam yap
-
klima için Gree markaya bakabilirsin geçen gün aldım koçtaş dan yarın takılacak :) O fiyata Gree den başka kaliteli klima bulamazsın.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
Öğrenci için dolap falan mı?
Adore demonte al kendin birleştin hoca 1 saate halledersin koçtaş ta çekilen fiyatın 3 te birine mal olur. Kalite konusunda şüphen olmasın
Klima mevzusunda da LG den şaşma derim.
Klima için Daikin'den şaşma derim ve yine derim. :D ve IKEA
-----------------------------Hocam salonda daikin inverter klıma var zaten babam iyi para verdi :D ama sonuçta mutfağa daikin alınmaz..
-
[[[[[[[ Bu zamana kadar koçtaşdan büyük birşey almadım, Çok kazıkdır,,, koçtaşdan alacağına git, normal mobilya mağazasından al daha iyi.. ]]]]]]]] + [[[[[[[ aldımsada mecburiyetten amıştım ]]]]]]]]
EN EN UCUZU TEKZENDİR. Kalitesi Standart kalitededir...
gir internetten fiyatlarına bak istersen...
ayrıca internetteki fiyatları doğrudur... Ürünler İnternetteki resimleriyle birebirdir.
genelde servisini karıştırmadan aldığımız için monte servisini bilemiyorum,,
iyimidir? Oda bence iyidir.
Ürünleri kendinde monte edebilirsin Zor değil, hepsinin deliğine kadar açık durumda, 10-20 kg lik bir fortmantoyu alırsın atarsın arabaya götürür evde montelersin bu kadar.ben sana hak yolunu gösteriyorum :D
http://www.tekzen.com.tr/newsite/default.aspx -
The_Pilot bunu yazdı:
[[[[[[[ Bu zamana kadar koçtaşdan büyük birşey almadım, Çok kazıkdır,,, koçtaşdan alacağına git, normal mobilya mağazasından al daha iyi.. ]]]]]]]] + [[[[[[[ aldımsada mecburiyetten amıştım ]]]]]]]]
ayrıca internetteki fiyatları doğrudur... Ürünler İnternetteki resimleriyle birebirdir.
Ürünleri kendinde monte edebilirsin Zor değil, hepsinin deliğine kadar açık durumda, 10-20 kg lik bir fortmantoyu alırsın atarsın arabaya götürür evde montelersin bu kadar.ben sana hak yolunu gösteriyorum :D
http://www.tekzen.com.tr/newsite/default.aspxHocam antaltayda yok :S taaa serikte
----------------------------- -
nevorapat bunu yazdı:
The_Pilot bunu yazdı:
serik merik değil orası hocam, akrabam oturuyordu antalyada, pekde uzak değildi,
http://www.tekzen.com.tr/newsite/default.aspxHocam antaltayda yok :S taaa serikte
depomudur palmiyemidir nedir oraya yakındı havalanı yolu üstünde. merkeze maksimum 10-15 km uzaklıkda.
tanıdıkların varsa antalyada sor.
-----------------------------Mağaza Adresi : Sinan Mh. Serik Cd. 25 Altınova
serik demiyor serik caddesi diyor, serik ilçesiydi antalyanın heralde -
Evet serikde orası antalyanın ilçesi ben merkezdeyim :D
-
beyler koçtaş ucuz.ürünlerin %90'ı çin malı ama çakmanın iyisi derler ya,işte o cinsten. mükemmel kalite beklemeyin.zaten bağ bahçe ürünlerine yoğunlaşmışlar.ne bileyim çim biçme,ot yolma falan..tamam kalite markalarda var ama zaten fiyattan belli olur.geçenlerde matkap baktım.cacık markada var kalitede var.o yüzden bütçeye göre işte.