Koca 1Hafta Özgürsün Diyelim? Neler Yaparsın?
-
Abı bende bır ıkı sey soyliyim ama gercekten ıse yarar dedıklerımı yaparsan cok mutlu ve huzurlu olacağının garantısı var.
Mesala normalde namaz kılmıyorsan 5 vakıt namaz kılmaya basla.
Arapca bılıyorsan arapca bılmıyorsan turkçe Kur'an oku.
Ne bılıyım olmadı klasık kıtaplar al oku. OSS yada LGS sınavları yakınsa onlara calısmaya basla ağır ağır. -
benım ev boş olcak degil apartman butun semt bırlık olsa ev boş olsa kızı bacadan sokarım valla herturlu eve atarım bir boşalsa ev ((: abi sansın varken kur butun fantezilerini 1 hafta ne demek ya bana 2 gun bıle yeter 2 gunde uyumam bıle (:
-
tikme olmıcaksa kızla uğraşma :D
al eve vodka rakı bira ark larıda cagır bide kamera bul hepiniz kafayı bulun sonra kameraya alın birbirinizi izledikçe gülersiniz güezl anı olur ama zil zurna olmanız lazım :P
-
2-3 arkadaş topla birini boğazından duvara asın insan asılırken orgazm oluyomuş bi deneyin iyi oluyosa bize söyle
-
DİĞER BÜTÜN İŞİ SİZİNKİLER VARKENDE YAPARSIN ÖNCE EVE KIZLARI AT SONERA BİDAHA AT VE ARKADAŞLARINIDA ÇAĞIR SAĞLAM BİR PARTİ:)
SONRADA SIKILDINMI KIZLARI TEKRAR ÇAĞIR ZATEN HAFTA BİTER ....
-
Abi sen deney yap bence ne biliyim git bişeleri karıştır arkadaşlara falan içir bak ne oluyo ölüyolar mı yoksa bayılıyolar mı bi dene istersen . Evdeki herşeyi sat sonra tekrar al :) Ve ya ailene sürpriz yap duvarları falan boyat evin dekorunu değiştir ne biliyim televizyonu tavanma astır hiç uyumama rekoru kırmaya çalış yaw yapacak şey çok ...
-
Ekürilere evin boş olduğu haberi iletilsin, gündüzleri cay, kahve, cigara, öğleden sonra at yarışı heyacanı, akşam üzeri, akşama doğru gıda üzerine çalışmalar ve biralama.. Saat 21-22'den sonra iş votkaya dönsün, karılar gelsin gitsin, müzik dinlensin, arada bir piyasaya akılabilinir.
*Hergün tekerrür, sistem budur. Sıkıntı yaratmaz.
Yenilsin, içilsin.. adet yerini bulsun derim. -
Bence cok yanlis düsünüyorsunuz. Eve kiz atip ne olacak? Bence iyi fikir degil. Nefsinize yenilmis oluyorsunuz.
Bence hic PC basindan kalkma, tek program yaz. Bir Hafta kendini tamamen bilgi adamaya ver.
Uyku uyumama Rekorlari dene.
Arkadaslarini cagir, arkadaslarin PClerini getirsin, sende kalsinlar, sende yatsinlar.. hepberaber birseyler yapin pc basinda. coutnerstrike falan oynayin.
ama bakiyomda herkez ilk firsatta eve kari kiz atacak.. -
Şaka maka koca bir hafta bitti ve çok eğlenceli geçti herşey :)
Kız atma haricinde sayılanlardan hepsini yaptım.Çünkü bir kız arkadaşım vardı,aramız ne kadar bozuk olsada onu çok se....
Web sayfası tasarladım.
At yarışı,iddaa oynadım,takip ettim.
Uyumama rekorları kırıdm
Ps2 turnuvaları yaptık sabahlara kadar
Bir dünya abur cubur yedim.
vs. vs. sayamıcağım kadar.......
Kısacası Herşey çok güzeldi...
Tavsiyeler ve önerileriniz için ayrıyetten Teşekkür ederim. :) -
bilgisayar başında geçiririm ama adsl kotalı ozaman prn izlerim datmin olurum olmazssam eve kız atar onları datmin ederim üstüne bide souk viski ile puro ohhh güzel bi hafta geçiririm vallaa keşke hayatım böyle olsa ama nerde!!! :( :'(
Toplam Hit: 4124 Toplam Mesaj: 31