Kocaeli Üniversitesi...
-
selam millet :)
Aramızda kocaelinde yada üniversitede yaşam ve eğitim hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Şimdiden Teşekkürler
-
pm attım.
-
Nasıl bir bilgi istersin?
Ne öğrenmek istiyorsun? -
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
pm attım.
-----------------------------pm niye atıyon? adam askeri bölge hakkında bilgi istemiyor :))
-
Frosttear bunu yazdı:
Ne öğrenmek istiyorsun?
-----------------------------kampuste yaşam hocaların öğrenciye ilgisi, yurtlarda yaşam kalitesi nasıldır ? hazırlık var mıdır ? arkdaş ilişkileri nasıl insanlar nasıl :)
-
bende merak ediyorym bilgisayar mühendisliği yazacam da
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
Frosttear bunu yazdı:
Ne öğrenmek istiyorsun?
-----------------------------kampuste yaşam hocaların öğrenciye ilgisi, yurtlarda yaşam kalitesi nasıldır ? hazırlık var mıdır ? arkdaş ilişkileri nasıl insanlar nasıl :)
-----------------------------Aslında yine genel sormuşsun ama elimden geldiği kadar bilgilendireyim.
1-) Kampüste yaşam: hangi fakültede (veya MYO'da) olduğuna göre değişir. Yüksek ihtimal Umuttepe kampüsünde bulunucağını düşünerek yazıyorum bu kısmı:
Geniş bir kampüsü vardır şık ve temizdir. Dağ başındadır. Bu sebeple çevresinde hiçbirşey yoktur. Merkeze 30 dakkada inersin minibüslerle. Kampüsün içinde 2 adet özel ve fena olmayan kafesi ve 3 adet kantini vardır. Bunlarda gayet işini görür. Bence anadolu üniversiteleri arasında güzel bir yerdedir düşünülebilir seçtğin bölüme göre.
2-) Yurtlarda yaşam kalitesi birçok özel yurt vardır ve aslında içeriği pektabi senin kendin giderek öğrenebileceğin şeyler pek bir bilgim yok ama devlet yurdu olarak 2 ana yurdu vardır. Bir çok çok çok güzel (umuttepedeki yurt - okulun içinde) diğeri yahyakaptandaki yurt buda rezil bir yurttur. Ücretleri çok çok cüzi idi bildiğim kadarıyla.3-) Hazırlık bölümden bölüme değişir.
4-) Arkadaş ilişkileri ve insanlar sana bağlı birşey:)
-
niye pm atıyonuz burdan yazın herkez faydalansın..bende merak ediyorum
kocaeli üniv. nin sosyal yaşam - ark. -çevre(ve hatun) durumu nasıldır..birde hocalar ve eğitimi tabiki:) (mühendislği soruyorum ben)
edit:Frosttear yazmış
-
bilgisayar mühendisliği makine mühendisliği bu bölümlerde hazırlık var mıdır ?
-
şehrim güzeldir üniversitesi öyle
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
bilgisayar mühendisliği makine mühendisliği bu bölümlerde hazırlık var mıdır ?
-----------------------------Hatırladığım kadarıyla bilgisayar mühendisliğinde vardı hazırlık (eğer muafiyet sınavını geçemezsen okuyorsun, her gelen okumuyor yani)
Makineyi bilmiyorum. Araştırmak lazım...
Not: Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okudum. Bu bölümle ilgili diğerlerine oranla daha detaylı bilgi verebilirim.