Kod Encode ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2008
    Erkek
    hocalar merhaba dağıttığımız portalın copyright ının değişmemesi için bağladığım yerlerdeki kodları encode etmem gerekiyor bildiğiniz encoderler varsa tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2008
    Erkek
    hangi dille yazılmış bahsettiğin "portal"

    end of file.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mart/2008
    Erkek
    encode fonksiyonunu iptal et ?
    buyuk ıhtımale base64tür hangı dıl yada kodları koy buraya yardımcı olunur ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek

    hash ile db'ye kaydedip çeksen??

    Sonuçta sen asp ya da php encoderları ile yapacaksın bunu, adam da sen nasıl encode ettiysen aynı şekilde decode edecek cart diye..

    en azından hash ile yaparsan daha zor olur çözmesi

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2008
    Erkek

    DarkF4Te bunu yazdı:
    -----------------------------
    encode fonksiyonunu iptal et ?
    buyuk ıhtımale base64tür hangı dıl yada kodları koy buraya yardımcı olunur ;)
    -----------------------------

    hoca kendi dağıttığım portal ya. :D işte millet böyle yapmasın diye encodeliyorum :D

    ayrıca portal asp. 

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mart/2008
    Erkek
    Abizittin bunu yazdı:
    -----------------------------

    DarkF4Te bunu yazdı:
    -----------------------------
    encode fonksiyonunu iptal et ?
    buyuk ıhtımale base64tür hangı dıl yada kodları koy buraya yardımcı olunur ;)
    -----------------------------

    hoca kendi dağıttığım portal ya. :D işte millet böyle yapmasın diye encodeliyorum :D

    ayrıca portal asp. 


    -----------------------------
    eauhsuh pardon o zaman hocam emeğe saygı tabi :$

    asp bılgım yok yardımcı olamayacagım :/
    ama karmasık bır yapı kullan gereksız ıslemlere gir derim karısık olsun :P
    base64 kullanabılrısın sanırım :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2008
    Erkek
    asp portalı çok iyi programcı değilsen encode edemezsin. vbscript encoder var microsoftun çıkardığı ama geri decode edilebiliyo çift taraflı encoder yani hiç bi işe yaramıyo tabanda. yapacağın şu olur; iyi bir programcı tutarsın bütün kodlarını toplar senin her sayfanı vbasic üstünde asp nesnesine bağlı dll içersine gömer (ki hiç kolay bir iş değil bu) daha sonra oluşturduğun dll'e lisans sistemi ekliyip bi güzel packer'lar ile çalıştırır p-code değilde native olarak compile etmezse vbdecompiler'lar tarafından açılır yalnız. neyse kolay gelsin

    end of file.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek

    Copyright yazısını base64 olarak bi değişkene string olarak ata...,

    sonra stringin md5 ini dbye ve başka bi değişkene ata...

    ekrana yazdırırken base64 ü decode edip ekrana yazdırırsın, daha sonrada o stingin md5 halini db den ve sitedeki değişkenden alakasız bi yerde okutup ona göre hata verdir...

    sitenin acılışında sitenin bi bölümünü xmlhttp ile çekip kodu kontrolde ettirebilirsin...

    şimdi aklıma gelen bi ihtimal bu :) 

    tabiki illaki bi yerden bi şekilde temizlenebilir ama bu daha zor bi ihtimal... 


    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2008
    Erkek

    EOF bunu yazdı:
    -----------------------------
    asp portalı çok iyi programcı değilsen encode edemezsin. vbscript encoder var microsoftun çıkardığı ama geri decode edilebiliyo çift taraflı encoder yani hiç bi işe yaramıyo tabanda. yapacağın şu olur; iyi bir programcı tutarsın bütün kodlarını toplar senin her sayfanı vbasic üstünde asp nesnesine bağlı dll içersine gömer (ki hiç kolay bir iş değil bu) daha sonra oluşturduğun dll'e lisans sistemi ekliyip bi güzel packer'lar ile çalıştırır p-code değilde native olarak compile etmezse vbdecompiler'lar tarafından açılır yalnız. neyse kolay gelsin
    -----------------------------

    hoca o dediğini tüm kullanıcılara nasıl anlatacan :| senin dediğini portalı sadece ben kullanacaksam yaparım ancak portal herkese açık sadece birileri çalmasın diye böyle birşey yapıyorum. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2008
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

    Copyright yazısını base64 olarak bi değişkene string olarak ata...,

    sonra stringin md5 ini dbye ve başka bi değişkene ata...

    ekrana yazdırırken base64 ü decode edip ekrana yazdırırsın, daha sonrada o stingin md5 halini db den ve sitedeki değişkenden alakasız bi yerde okutup ona göre hata verdir...

    sitenin acılışında sitenin bi bölümünü xmlhttp ile çekip kodu kontrolde ettirebilirsin...

    şimdi aklıma gelen bi ihtimal bu :) 

    tabiki illaki bi yerden bi şekilde temizlenebilir ama bu daha zor bi ihtimal... 


    -----------------------------

    hoca sağolasın eyw. 

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek
    http://www.ioncube.com/sa_encoder.php yazdığın bi kelimeye göre encode ediyor decode etmek için o kelimeyi istiyor AsKERr gibi
Toplam Hit: 1638 Toplam Mesaj: 14