folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Kod Yazacak Ücretsiz Yapay Zeka Arıyorum

Kod Yazacak Ücretsiz Yapay Zeka Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    serdo
    serdo's avatar
    Erkek

bilgi ve edebiyat projem için scripti yapay zeka aracı ile kuracağım aslında kuruluma başladım ama claude ve codex limitleri doldu ve ücret ödeyecek gücüm yok,  yani projem yarıda kaldı ücretsiz bu işi halledecek yöntem yok mu yani sürekli para ödememek bana mantıksız geliyor bana yol ve yöntem gösterin

"NE MUTLU, İNSANIM DİYENE" ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    serdo bunu yazdı

bilgi ve edebiyat projem için scripti yapay zeka aracı ile kuracağım aslında kuruluma başladım ama claude ve codex limitleri doldu ve ücret ödeyecek gücüm yok,  yani projem yarıda kaldı ücretsiz bu işi halledecek yöntem yok mu yani sürekli para ödememek bana mantıksız geliyor bana yol ve yöntem gösterin

neden mantıksız geliyor. hizmet var karşılığında da bir ücret olacak.

18 aylık gemini pro 150 tlydi Mkyb paylaştı aldık, çatır çatır da çalışıyor sağolsun. 

Spark muazzam işler yapıyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

edu mail bulabilirseniz google 1 yıl ücretsiz plus üyelik veriyor , onun dışında 5 dolara opencode üyelik satıyor. vodafone hattınız var ise chatgpt go 3 aylık ücretsiz tanımlanmakta. 

PathfindeR00 bunu yazdı
    serdo bunu yazdı

18 aylık gemini pro 150 tlydi Mkyb paylaştı aldık, çatır çatır da çalışıyor sağolsun. 

hocam spark nerelerde işinize yaramakta kurcaladım ama pek anlayabilmişş değilim

Headhunterz tarafından 21/Ağu/26 10:00 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Antigravity kullanabilirsin.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    serdo
    serdo's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

elimde gemini pro yok hocam aile paketi dağıtıyorlar onlarda ortak kullanım olduğu için limit hemen bitiyor 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Headhunterz bunu yazdı

edu mail bulabilirseniz google 1 yıl ücretsiz plus üyelik veriyor , onun dışında 5 dolara opencode üyelik satıyor. vodafone hattınız var ise chatgpt go 3 aylık ücretsiz tanımlanmakta. 

PathfindeR00 bunu yazdı
    serdo bunu yazdı

hocam spark nerelerde işinize yaramakta kurcaladım ama pek anlayabilmişş değilim

mesela her sabah 4 ve 6 da ona verdiğim bazı görevleri yerine getiriyor. drive ımı düzenliyor, internetten data topluyor, mail yazabiliyor benim yerime. bi çok özelliği var. tüm ekosistem birlikte çalışınca devasalaşıyor gemini.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    serdo bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

elimde gemini pro yok hocam aile paketi dağıtıyorlar onlarda ortak kullanım olduğu için limit hemen bitiyor 

alsana 75 lira r10'da

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

öğrencilere 1 yıl ücretsiz şu anda gemini plus, sene sonuna kadar başvuru yapılabilir.

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    serdo
    serdo's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

öğrencilere 1 yıl ücretsiz şu anda gemini plus, sene sonuna kadar başvuru yapılabilir.

Hocam üniversite öğrencileri onlar ben yerleşemedim nasıl temin ederim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    serdo bunu yazdı

Hocam adam gibi çalışan yapay zekalar ücretsiz değil, kaliteyi bedavaya bulamıyorsun.

Bende senin gibi düşünüyordum ama işin rengi öyle değil. Yol yakınken vazgeç bu sevdadan.

evde kendi sınırsız llm'ini kurmak 300-400bin TL arası birşeye denk geliyor. alternatifin bu.

openrouter gibi çözümlere yönelebilirsin. 18 aylık gemini alabilirsin. ortak chatgpt businnes alanlar var. onlara bakabilirsin.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    serdo
    serdo's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    serdo bunu yazdı

Hocam adam gibi çalışan yapay zekalar ücretsiz değil, kaliteyi bedavaya bulamıyorsun.

Bende senin gibi düşünüyordum ama işin rengi öyle değil. Yol yakınken vazgeç bu sevdadan.

evde kendi sınırsız llm'ini kurmak 300-400bin TL arası birşeye denk geliyor. alternatifin bu.

openrouter gibi çözümlere yönelebilirsin. 18 aylık gemini alabilirsin. ortak chatgpt businnes alanlar var. onlara bakabilirsin.

haklısın hocam ama ortak kullanımdan uzak duruyorum gemini pro aile paketi olmayan ortak kullanım olmayan varsa alırım 

Toplam Hit: 185 Toplam Mesaj: 13
yapay zeka scripti