Kodumunun Zibidisi
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------gecer hacı bişey olmas aynısından bendede var arkadasından hatıra kalır :)baktıkça küfür eder için rahatlar onu hatırlarsın...Normal arkadas çekilmez insanın deli arkadasları olacak amk.Normal arkadaşla bi sikim olmaz.
-----------------------------ewt normal arkadaş sıkıcı olur bazen manyaq bazen ciddi bazen deli arkadas lazım (=
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
yuhh amk :) ..üstüne gitmeyin fazla ..henüz yaşı King kong'in ki kadar kıllanacak seviyede değil! :)
haklı amk siz ne karıştırıyonuz orasını aq :D -
G-Turk bunu yazdı:
Bacagina agdami cektin la?? :P
-----------------------------Bacaklarıda sütun gibi maşallah :D Tam el gezdirmelik :))))) :D:D:D
-
makina olsa bide benim bacağı çeker koyardım :D
-
ya olm işin gücün yokmu bu kadar abaza adam war tahibatta şimdi senin bacagına bakıp ne düşünüyorlar kimbilir aq:D ayriyetten aq ne biçim ayagın war :D
-
aq dünya ahiret hayata küstürceniz hea hay valla bırakcam herşeyi aq bu ne bişi paylaşanda kabahat aq sikerim böyle işmi olur aq yeter lan :D
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
aq dünya ahiret hayata küstürceniz hea hay valla bırakcam herşeyi aq bu ne bişi paylaşanda kabahat aq sikerim böyle işmi olur aq yeter lan :D
hehehe oyy yok yokkk gectı tamam şşş tamam dur bısey demedık anam bu buyumus de kızarmıs bal sur bacaklara bal azcık tuylerı guclendırır muhahahahaheheheh
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------G-Turk bunu yazdı:
Bacagina agdami cektin la?? :P
-----------------------------Bacaklarıda sütun gibi maşallah :D Tam el gezdirmelik :))))) :D:D:D
-----------------------------uhuhu aynısını sölicekdim : D
-
adam iyiliq yapmıs bacağını paylaşmış lan hayvanlık yapmayın(o benim dokundurmam:D) atzai senle ne zaman bulusoduk biz :D:D ulen walla ben kol sandımdı ahanda buda benim bacak bakın abi aradaki farka.. http://resimupload.com/ds336791906_DSC00634.html
-
sipidik bunu yazdı:
adam iyiliq yapmıs bacağını paylaşmış lan hayvanlık yapmayın(o benim dokundurmam:D) atzai senle ne zaman bulusoduk biz :D:D ulen walla ben kol sandımdı ahanda buda benim bacak bakın abi aradaki farka.. http://resimupload.com/ds336791906_DSC00634.html
-----------------------------oy a.q laa o ne :D herifim benim :P :D