Kolay Yoldan Para Kazanmak İsteyenler İçin Bi Fikrim Var
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
referal link nerde?
----------------------------http://www.quest.net/opportunity/overview/en/ lınkınden fırsatları,basarı oykulerını fln bulablırsın
-
scuderia bunu yazdı:
10 yıl sonra doğum günümde elimde puro üstümde ilginç bir ceketle birlikte tutuklanmak istemem ayrıca sayılarda bi ilginçlik var sanki dünyada 4 milyar insan pc kullanıyomu acaba...
:) ne alaka hocam? yasak bişey mi ki bu? her para kazananı tutukluyolarmı? :) -
lejyoner_ bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
referal link nerde?
refarans link olsa dahi biz bu siteden nasıl bir şey alıcaz :( yazılan her şey ing. ve sakız alıcak dahi para yok :(
-----------------------------sıteden bısı almak ıcın bu ısı yapan arkdasların yardımı gerekıyor.cunku almaya karar verdıgın anda onun ofısındekı agacın bı parcası oluyosun
-
Sistem kulağa mantıklı geliyor ama iyi araştırmam lazım,en son bux denilen sitelerin orospu çocuğu adminleri paramı vermeyince bu işlerden elimi emeğimi çektim :)
-
AlienOne bunu yazdı:
Sistem kulağa mantıklı geliyor ama iyi araştırmam lazım,en son bux denilen sitelerin orospu çocuğu adminleri paramı vermeyince bu işlerden elimi emeğimi çektim :)
-----------------------------yaa tanıgım ve bu ısten ıyı para kazanan ınsanlar var.turk bı sırket degıl ztn,merkezı hong kong'da kurulmus her carsamba paraları yatırıyorlar ve aldıgın urunu de 1 hafta ıcınde teslım edıyorlar:) denedım bılıyorum
-
kolay yoldan sadece insanlari dolandirilarak para kazanilmaktadir,
kisa vadede voleyi vuranlar bile sadece sans oyunlarinda kazananlardir...
-
tam yazıyodum ki under abi postlamış .
kutluyorum ve oha diyorum postuna -
üstelik kolay yoldan para kazanma hevesinde olan tüm tanıdıklarım ac geziyor.Oturup adam gibi çalışan bir iş tutan herkeste öyle böyle yolunu buldu
-
buldum !buldum !buldum !buldum !buldum !buldum !
:D
bu sitenin türkçesini açıcaz aynı sistem , ozaman asıl para kırarız :D
-
sandman bunu yazdı:
üstelik kolay yoldan para kazanma hevesinde olan tüm tanıdıklarım ac geziyor.Oturup adam gibi çalışan bir iş tutan herkeste öyle böyle yolunu buldu
-----------------------------imza. nokta