Komik Resimler Lazim..
-
Arkadaslar biraz garip bi baslik oldu ama okul odevi web sitesi hazilamak icin baya bi komik resime ihtiyacim var elinde arsiv olan arkadas varsa upload edebilirmi..Kendim toplayip upload edicemde bakudeyim upload hizi 4,3 gibi bisey hazir elinde olan avrsa paylasirsa cok sevinirm simdiden yardimlariniz icin tesekkurler
-
http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=komik&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
farklı isim olarak aratırsan baya komik resim bulursun, bulduklarını ise farklı kaydet diyerek bilgisayara kaydedebilirsin hoca.
-
korzik.net
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
korzik.net
-----------------------------baba o neydi öle anasayfadaki :|
-
azrail_baba bunu yazdı:
korzik.net
babuş komik resimlerde var da genele baktığımızda içerikleri ayıp resimler çoğunlukta.. :)Saol site için :))
-
http://www.komikler.com/komikresim/index.php?fr=krl
-
azrail_baba bunu yazdı:
korzik.net
-----------------------------:) bu lınk farkeden tahrıbatcıların tamamı sıteyı en ınce noktasına kadar ıncelemezse ne olayım :)
-
azrail_baba bunu yazdı:
korzik.net
-----------------------------saol baba çok egzantirik resimler acayip atletik bacımız varmış yaa tabi bide komik dimi :P
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------azrail_baba bunu yazdı:
korzik.net
-----------------------------:) bu lınk farkeden tahrıbatcıların tamamı sıteyı en ınce noktasına kadar ıncelemezse ne olayım :)
-----------------------------en ince ayrıntısına kadar inceledim valla sonrada seni yorumu gördüm birden bi değişik oldum :D
-
Link gidiyoda gidiyo Yaklaşık 2 Saattir Baydım yahu Gülmekten. :) Tonla Gırgır Karikatür ve Yaşanmış olaylar var. Bana biri ilginç Geldi Bir Vatandaş Aysun Kayacının Reklamını Görmüş Soluğu Bakkalda Almış Hemen, Kolayı içince Aysun Gelmemiş diye Reklamı Rtüke Şikayet etmiş, Ehheh Tabi Rtükde Şikayeti Değerlendirmiş.
Burası Türkiye Olmayacak Şeyler Hep Burada Olur. Acaba Şikayet EDen Vatandaş Kafalamışmı Rtükü, Yoksa Rtükde Uraşmak için Bazı Akıllıların şikayet etmesi için Dahamı Akıllı orasını Anlamadım. :)
-

al sana komik resim :)