folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Komşu Katili Olacam -2-

Komşu Katili Olacam -2-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar gecen sene Merkezdeki evde komsumun bana yaptığı gıcıklıklar nedeniyle konu acmıştım. Öss ile ilgiliydi. Under hocamın tavsiyesine uyup kadının ayakkabısına az miktarda bok koydum. farkına varmadı bile evin heryerine bulaştırmış kokununda tuvaletten geldiğini zannetmiş  :) oğlundan havadisleri aldım azından laf aldım yani...

Neyse bu sefer yaz geldi bağ göçtük eski komsumuz çok iyiydi 2 senedir baskası oturuyor orda... şimdikiler kedi köpek böcük kuş akrep örümcek solucan kertenkele gibi klasik bağ hayvanlarından acayip korkuyorlar. kadın korkuyor çocuklarınıda korkak yetiştiriyor. bebelerin biri 8 e gidiyor biri 1 e gidiyor biride 5 yasında. hepside her türlü hayvandan korkuyor. Malum bende bebekliğimden beri bağcıyım. bağda büyüdüm. it kurt tavuk horoz  akrep örümcek vb. hayvan ve böcekleri çok severim. bu yaz 1 adet akrep 1 adet tarantula 2 adet köpek (1, ni 5 yıldır besliyorum) tavuk horuz ve taklacı güvercinleri besliyorum. akrep tarantula tavuk ve güvercinlerin hiç bi zararı yok kapalı alandalar. bazen tarantulamı bırakıyorum bahceye gezip geliyor tekrar koyuyorum kutusuna...

büyük köpeğimi 5 yıldır beslediğimi sürekli bağlı tutuyorum arka tarafta  bazen gezditiyorum. lakin henuz yetişkin olmamış tahminen 2-5 3 aylık köpeğimi bağlamıyorum. bağlayınca çeniliyor sesi herkesi rahatsız ediyor. bende acıkcası bağlı durmasını istemiyorum. evin önünde kendi halinde duruyor. agresif yapıya sahip lakin hiç bi zararı yok. oyun amaçlı hmen bacağa yapışıyor ısırmıyor lakin dişi sivri oldugundan batıyor biraz :))

neyse bu komsu kadın hergün geliyor itinizi bağlayın korkuyoz itinizi bağlayın korkuyoz. onların eve giden yol bizim evin yanından geciyor 25 metre mesafede evler. bebeleri bisiklet süremiyomus oynayamıyomus. onların bağına giriyomus. ekinlere zarar veriyomus. bebeleri korkuyomus felan felan. 2 senedir deli etti beni. bnm anlayamadığım itten böcekten korkan adamın bağda ne işi var arkadas. madem korkuyosunuz niye bağ satın aldınız niye bağcı oldunuz. ben itimi rahatca boşlayıp onla oynayamıyacakmıyım. bnm itim sizin yüzünüzden esir gibi bağlı mı duracak. tamam büyüyünce tehlikeli olmaya baslayınca bağlayacam ama daha yetişkin bile değil. genç bile değil :))onların misafiri geliyor bebeler bizim orya geliyor oynamaya yolda toprak yol var iti bağlayın diyolar. misafirler gidince çözüyorum bas bas bağrıyor avrat iti bağlayın. artık şu "itinizi bağlayın" lafı beni çıldırtacak. ne yapmamı öneriyorsunuz kim haklı burda...

Eskiden bunlar yokken her evde 1-2 tane it olurdu herkes beslerdi herkes has bağcıydı. köpekler bğ bahce gezerdi bitkilere zarar da verirlerdi ama kimse birsey demezdi. bağ denilince akla it beslemek gelir bunu herkes biliyordu...

diğer komsunun iti bağlı kalmaktan taşşaklarında kis oluşmuş gecen sene öldü. birazda bundan korkuyorum veteriner köpeği fazla bağlı tutmayın koşması gezmesi lazım dedi... nediyonuz bu işe

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

senin gözünden baksak sen haklısın da kadının gözünden bak çocukları var korkuyor birşey olucak diye ipini biraz uzun tutsan bir mesafeye kada gitse köpek yine biraz rahatlar belki

ayrıca tarantula konusunda kesinlikle haksızsın hayvanları bende çok severim de tarantula görürsem korkarım anında öldürürüm

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam malum kayseri sıcak memleket iti bağlarsanda ipini uzun tut 
    Yapman gereken en güzel şey o gariban çocukları topluma kazandırman ve onlara hayvan sevgisini öğretmen ve hatta evlerine baskı yaptırtarak  evlerine it aldırtmak :D kaleyi içten feth edeceksin

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

senin gözünden baksak sen haklısın da kadının gözünden bak çocukları var korkuyor birşey olucak diye ipini biraz uzun tutsan bir mesafeye kada gitse köpek yine biraz rahatlar belki

Bu güzel fikir bence ipi uzun bırak köpek zaten gezinir bi oraya bi buraya gezdirceğin zamanda kendin tutup gezdirir oynarsın

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

sonunda dediğin doğruysa (öyle snıyorum ) bağlama itini bırak konuşsunlar hiç takma onları hatta takmadığını onlara belli et eğer hlaa olmuyorsa evlerine taruntulanı sal

yada köpeği bağla tarntulayı sar birinin kapalı kalmaması lazım dedi kesin iti seçerler :)

I am Jack's inflamed sense of rejection
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam bi süre bağlı tut, havlıo diosun zaten, bi yerden sonra havlamasına dayanamazlar çözdürtürler sana hayvanı :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Hocam benim de dayanamadığım konudur o başıboş itler mevzusu.

Arkadaş madem itin var milleti oyun olarak da sarmalasa bacaklarına dolansa seven var sevmeyen var onun için herkeste aynı sıcaklığı yaratmayabilir.

Mesela sen diyorsun ısırmıyor ama biraz dişleri sivri olduğundan batıyor diye.

Herkesin hayvanseverliği farklı olduğu için başkalarınında köpeği sevmeme ihtimali olduğunu düşünmelisin zannımca.

Başkalarının özgürlüklerinin başladığı yerde kendi özgürlükleriniz son bulur diye boşuna dememişler.

Zor da olsa benimsemek lazım.

Yarın başka konuda sen rahatsız olursun, bu sefer komşun tepki gösterir...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Çocuklara hayvan sevgisi aşıla hocam. 8e giden hadi neyse de diğerleri ufak rahat kandırırsın :F bu bizim sırrımız olsun ayakları :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam sürekli bağlanması hareketinin kısıtlanması kasların erimesine sebep olur bundan uzak dur... eğer karşı tarafın bağına girmiyorsa hiçbir bok yiemez kendi arazin içerisinde istersen köpekleri canlı hayvanlar ile besle kimse gık edemez ama onların arazisinde ya da ortak yaşama alanlarında rahatsız ediyorsa olmaz... ha şöyle bir çözüm gelebilir bağladığın ipi ya da zinciri uzun tutarak köpeğine daha çok hareket alanı yaratabilirsin... ya da şunu yapabilirsin karşı evin bebeleri ile samimiyet kur ufaktan ufaktan köpek sevgisi aşılat onlarında köpekle oynamasını sağla problem ortadan kalkar :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Silent_King bunu yazdı:

Arkadaslar gecen sene Merkezdeki evde komsumun bana yaptığı gıcıklıklar nedeniyle konu acmıştım. Öss ile ilgiliydi. Under hocamın tavsiyesine uyup kadının ayakkabısına az miktarda bok koydum. farkına varmadı bile evin heryerine bulaştırmış kokununda tuvaletten geldiğini zannetmiş  :) oğlundan havadisleri aldım azından laf aldım yani...

Neyse bu sefer yaz geldi bağ göçtük eski komsumuz çok iyiydi 2 senedir baskası oturuyor orda... şimdikiler kedi köpek böcük kuş akrep örümcek solucan kertenkele gibi klasik bağ hayvanlarından acayip korkuyorlar. kadın korkuyor çocuklarınıda korkak yetiştiriyor. bebelerin biri 8 e gidiyor biri 1 e gidiyor biride 5 yasında. hepside her türlü hayvandan korkuyor. Malum bende bebekliğimden beri bağcıyım. bağda büyüdüm. it kurt tavuk horoz  akrep örümcek vb. hayvan ve böcekleri çok severim. bu yaz 1 adet akrep 1 adet tarantula 2 adet köpek (1, ni 5 yıldır besliyorum) tavuk horuz ve taklacı güvercinleri besliyorum. akrep tarantula tavuk ve güvercinlerin hiç bi zararı yok kapalı alandalar. bazen tarantulamı bırakıyorum bahceye gezip geliyor tekrar koyuyorum kutusuna...

büyük köpeğimi 5 yıldır beslediğimi sürekli bağlı tutuyorum arka tarafta  bazen gezditiyorum. lakin henuz yetişkin olmamış tahminen 2-5 3 aylık köpeğimi bağlamıyorum. bağlayınca çeniliyor sesi herkesi rahatsız ediyor. bende acıkcası bağlı durmasını istemiyorum. evin önünde kendi halinde duruyor. agresif yapıya sahip lakin hiç bi zararı yok. oyun amaçlı hmen bacağa yapışıyor ısırmıyor lakin dişi sivri oldugundan batıyor biraz :))

neyse bu komsu kadın hergün geliyor itinizi bağlayın korkuyoz itinizi bağlayın korkuyoz. onların eve giden yol bizim evin yanından geciyor 25 metre mesafede evler. bebeleri bisiklet süremiyomus oynayamıyomus. onların bağına giriyomus. ekinlere zarar veriyomus. bebeleri korkuyomus felan felan. 2 senedir deli etti beni. bnm anlayamadığım itten böcekten korkan adamın bağda ne işi var arkadas. madem korkuyosunuz niye bağ satın aldınız niye bağcı oldunuz. ben itimi rahatca boşlayıp onla oynayamıyacakmıyım. bnm itim sizin yüzünüzden esir gibi bağlı mı duracak. tamam büyüyünce tehlikeli olmaya baslayınca bağlayacam ama daha yetişkin bile değil. genç bile değil :))onların misafiri geliyor bebeler bizim orya geliyor oynamaya yolda toprak yol var iti bağlayın diyolar. misafirler gidince çözüyorum bas bas bağrıyor avrat iti bağlayın. artık şu "itinizi bağlayın" lafı beni çıldırtacak. ne yapmamı öneriyorsunuz kim haklı burda...

Hoca bu ne böyle akrep, tarantula falan. Hani bende olsam korkarım da kadın senin akrep ile tarantula beslediğini biliyor mu :| Köpek neyse ondan korkmayız. Köpek konusunda sen haklısın. Evinin önüne uzun bir halatla bağla yada köpeğin gezebileceği bir şekilde çit ör etrafını köpeğe ait bırak köpek takılsın orada.

Eskiden bunlar yokken her evde 1-2 tane it olurdu herkes beslerdi herkes has bağcıydı. köpekler bğ bahce gezerdi bitkilere zarar da verirlerdi ama kimse birsey demezdi. bağ denilince akla it beslemek gelir bunu herkes biliyordu...

diğer komsunun iti bağlı kalmaktan taşşaklarında kis oluşmuş gecen sene öldü. birazda bundan korkuyorum veteriner köpeği fazla bağlı tutmayın koşması gezmesi lazım dedi... nediyonuz bu işe

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

anladığım kadarıyla it meselesi bu mesele.

ama unutma ki hacı senin kişisel hakların başkasının haklarının başladığı yere kadardır.

senin itin serbest dolaşacak diye o insanları korku içinde yaşatamazsın. saygı duymalısın korkularına onların

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 5404 Toplam Mesaj: 47