Kontör Gitmeden Nasıl Hallederim?
-
beyler geçen gün kontör yok zannedip telden bi internete girmeye çalıştım meğer 2 kontör varmış neyse ben nokia.com a girdim tabi girince sevindim beleş die çünkü arada avea böle yapar orda gameloft bölümüne girip 2 oyun indirdim oyun bedeli olarak sadece 54 sms yazıyordu neyse ben oyunları indirdim işin suyunu çıkarıp sitede dolaşırken haliyle olan kontörde bitip bağlantı kesildi buraya kadar herşey normal ben bedavaya indirdiğimi sandığım 2 yeni oyunu oynarken 2 mesaj geldi ikikside indirdiğim oyunlar için işte realfootball2008/ferrari world champions oyununun ücreti olarak hattinizdan cekim yapılamamıştır 54 sms borcunuz kalmıştır die şimdi benim korkum şu kontör yüklerim kontörlere kayar onu yerine 40 kontör yüklesen ordan 500/5000 sms yapsam o sms haklarımdan gidermi?3 gündür hatta kontör yok yükleyem korkuyom ne yapmalıyım sizce?
-
Kontör yüklediğin gibi kontörleri alırlar ;)
-
şerefsizim affetmezler donuna varana kadar alırlar :d galiba beleş msj için hattında 50 knt olması gerekio anlıcan el döt mahkum vereceksin istediklerini :d
-
ya beyler yapmayın 54 sms=108 kontör 2 oyun için = 216 kontör ah ulan lanet olsun içindeki şu telefon oyunu sevgisine
hem 50 kontör yüklesem parça parça alamazlar ya her yöne 500 sms yapsam olmazmı birde internet sayfasında sadece 54 sms yazıyordu 54sms/108 kontör yazmıyordu burdan bi şekilde sıyrılamazmıyım
-
Yok yemez :D 54 sms yazdılarsa 108 kontörünü alırlar :D ama dediğin gibi yaparsan belki bi şansın olur hane 50 50 yüklersen belki çekmezler 250 yüklemeni beklerler.ama sen sürekli böle yapmaya devam edersen nasıl alırlar onuda bilmiyorum
-
beyler hazır konu varken sorayim
bu avea 500/5000 sms nasıl oluyor ?
diyelim ben gittim bi tane acık avea hattı aldm 100 kontor yukleyince ( artık neyse ) 500 sms mmi oluyor her yone ? -
3900'a 5BIN yada 5YUZ yaz gonder 1 aylık bi süren var yani 1 ayda ikikez olmuyor
-
ya olm saçmalamayın ne 500 5000 smssi ondan çekmezler saçmalık adam senden mecbur kontor alacak sen yükleme fala bırak hattın kapansın.
yeni bi hat al bak keyfine
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------ya olm saçmalamayın ne 500 5000 smssi ondan çekmezler saçmalık adam senden mecbur kontor alacak sen yükleme fala bırak hattın kapansın.
yeni bi hat al bak keyfine
-----------------------------
madem öle hatta 30 kontör atıp ordaki yeni çıkan bütün gameloft oyunlarını çekerim yanımada kar kalır ne yapak herhalde başka çare yok ama kontörü 100 olarak yüklersen bişe olmaz herhalde 54sms=108 kontör ayağından dolayı yani 8 kontörle işi kurtarırım -
sms yazma olayı sadece fiyatlandırmanın ne kadar tutacağı hakkında bilgi verme ve kandırmacadır. smslerden düşmezler kontörden düşerler. ayrıca bir çok türk beleş wap sitesi var oralara girin.
-
hiç bişe yapma bencede yeni hat al o zmn bişi olmaz herhalde :D
Toplam Hit: 3526 Toplam Mesaj: 21