Kontör Karşılığı Rapid Premium Satışı
-
Müridler Elimde Hack Ve unsecure hesaplar var unsecure olan hesap 10 TL Hack Hesaplar 5 TL Kontör Karşılığı İsteyen Paypal İle ajan666[at]hotmail.com hesabımada tl yatırabilir isteyen Türkcell Olmak şartıyla kontör göndere bilir Tel No için Pm Atın
KrediTransfer etmek için kredi göndermek istediğiniz telefon numarasını yazın, bir boşluk bırakarak transfer etmek istediğiniz kredi miktarını ekleyip 2277'ye kısa mesaj gönderin. 2064'ten gelen onay mesajını EVET yazarak yanıtlayın. Bu aşamada kredi transfer işleminiz gerçekleşecektir.
KrediTransfer belli limitler doğrultusunda yapabilir;Yüklenilen Kredi Miktarı 5 10 15 20 30 50 95 180 Kazanılan KrediTransfer Hakkı 3 7 10 14 21 35 66 126 - Tek seferde en az 1 TL, en fazla 15 TL kredi transfer edilebilir.
- Faturalı hat kullanan aboneler ayda en fazla 100 TL transfer edebilir.
- Faturasız hat kullanan abonelerin limitleri kredi yüklemelerine bağlı olarak değişecektir. Yüklenilen kredi miktarlarına göre tablodaki karşılıkları kadar KrediTransfer hakkı kazanıp, ayda en fazla 100 TL transfer edebilecekler.
- Yeni Turkcell aboneleri ilk 5 ay içerisinde ayda en fazla 25 TL transfer edebilir.
Kalan KrediTransfer limitini öğrenmek için KREDI yazıp 2277'ye gönderebilirsiniz.
-
Fiyatı Düşürüyorum Rapid Hesaplar 5 TL Unsecure olanlar 8 TL
-
mürid bana yardım etti bir up ı esirgemem :)
-
varsa hotfile görüşelim canım?
-
nerden nereye yürübe ahmet :D
-
hotfile varmi hoca
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------varsa hotfile görüşelim canım?
-----------------------------Daha yok hocam insallah olucak
-
teşekkür ederim .
-
berkan_gul bunu yazdı:
-----------------------------
teşekkür ederim .
-----------------------------Rica ederim
-
usta YGS sınavı bitti eski müsterilerin sıkıntılarını giderdikten sonra tahtını sallar piyasada tekel olurum haberin ola :D
Şaka bi yana hayırlı satışlar
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
usta YGS sınavı bitti eski müsterilerin sıkıntılarını giderdikten sonra tahtını sallar piyasada tekel olurum haberin ola :D
Şaka bi yana hayırlı satışlar
-----------------------------Canın Saolsun knk :D