Konuşan Kağıt:D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

AdamLarı Harbiden KutLamak Gerek, ZekaLarını Çok iyi KuLLanıyorLar.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    ya kagıt dedıklerıne ne bakıosun sen onların a4 deıldır heralde(: elektronıktr sonucta bellı devrelerı vardır vs vs

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

haberin başka kaynaktan devamı/ el-aziz.com

İsveçli bilimadamları, konuşan kağıt icat etti. Mid Sweden Üniversitesi araştırmacılarının geliştirdiği kağıttan yapılan bilbordlar, dokununca kaydedilen sesleri dinletiyor.

Temasa hassas iletken mürekkep kullanılan dijital kağıt prototipinin üzerinde baskılı durumda hoparlörleri de bulunuyor.

Bu teknolojinin gelecekte reklam alanında, hatta ürün paketlemede bile kullanılabileceğini belirten İsveçli ekip, tanıttıkları prototipte, buluşun tatil yerlerinin pazarlanmasında kullanılmasının da mümkün olduğunu gösterdi.

:) mutluyum, huzurluyum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya kagıt dedıklerıne ne bakıosun sen onların a4 deıldır heralde(: elektronıktr sonucta bellı devrelerı vardır vs vs

akıllı mürid işte içerisinde milyonlarca manyetik sensör filan birsürü karman çurman elektronik bağlantı vardır 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    arkadaşlar siz kağıt dediklerine ne bakıyorsunuzki. oraya kağıt kalem koydular diye öylemi olacak sanki .. nano teknoloji ile birçok şey daha gerçek olacak. bana kalışsa bunun pek bi büyültecek tarafı yok. kağıt konussa ne konusmasa ne ? altın kafes kus misali bi geyik yani.

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    VİEO İSTERİZ :)

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    arkadaşlar siz kağıt dediklerine ne bakıyorsunuzki. oraya kağıt kalem koydular diye öylemi olacak sanki .. nano teknoloji ile birçok şey daha gerçek olacak. bana kalışsa bunun pek bi büyültecek tarafı yok. kağıt konussa ne konusmasa ne ? altın kafes kus misali bi geyik yani.

hea sanki kağıt konuşsa yazı yazacaz (: hem açıklamada pek bizim işimize yarıycak bişe yazmıo at gitsin bunu. 

Abra Kadabra
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

görünmezlik pelerinini ne zaman yapçaklar ben onu merak ediyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    peki zeki mürende bizi görecek mi ?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    meta bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:
    ya arkadaşlar şu konuşan kağıdın mantığı nedir?açıklayabilecek varmı:D

mesela körlerin işine yarayabilir

şimdilik bu kadar düşündüm 

16-32 bit yada 256 bit lik matris monitörlerin mantığını göz önünde bulundurun kağıt X-Y eksenleri helede kurşun kalemle çalışıyorsa bu kağıt elektrikte geçiriyordur .... Biraz daha düşünün mantık çok basit.  

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
Toplam Hit: 2980 Toplam Mesaj: 21