Köpeğim Sihirbazlık Numaralarını Anlıyor
-
Hocalar alman kurdu cinsi köpeğim yaptığım sihirbazlık numaralarına şaşırıyor.
Mesela sahte parmak ile mendili kaybettim. kulakları dikti, butun etrafimda mendili aradı eşyaların sagina soluna bakti etrafimi döndü hawlaya hawlaya mendili bulmak icin.
Sizin köpekler de aynısını yapıyor mu yoksa benim köpeğe mi özel?
-
benimki mal mal bakıyo
bişeyden çaktığı da yok ..boşa besliyoz heralde..
cinsi kırma golden
-
oha hocam bendede 5 aylık rott var,benim köpeği çok akıllı sanırdım neler varmış..hiç denemedim bi deneyeyim bakalım
-
köpek, teknoloji, sihirbazlık :S
1- hocam konu yanlış yerde :)
2- Burası teknoloji forumuymuş bunlar gereksiz konularmış :)
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------köpek, teknoloji, sihirbazlık :S
1- hocam konu yanlış yerde :)
2- Burası teknoloji forumuymuş bunlar gereksiz konularmış :)
-----------------------------abye girene kadar uzaklaştırılmalı,sıkı yönetim.modlar görün konuyu
-
Seçilmiş köpek :|
Daha farklı numaralar dene bakalım tepkiler ne olacak
birde farklı günlerde ve zamanlarda dene hala anlıyosa o zaman iş var demektir o köpekte
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar alman kurdu cinsi köpeğim yaptığım sihirbazlık numaralarına şaşırıyor.
Mesela sahte parmak ile mendili kaybettim. kulakları dikti, butun etrafimda mendili aradı eşyaların sagina soluna bakti etrafimi döndü hawlaya hawlaya mendili bulmak icin.
Sizin köpekler de aynısını yapıyor mu yoksa benim köpeğe mi özel?
-----------------------------Daha önce aldığı bir eğitim var mı ?
-
Var ama egitimle olacak iş değil bu konuyu arastiracam
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Var ama egitimle olacak iş değil bu konuyu arastiracam
-----------------------------
Araştırmana ne gerek var ki ? -
Eline bi kemik alıp uzak bir yere attığında onu gidip alıp gelmiyor mu bu köpekler?
Bunuda öyle bir şey sanmış olabilir. Bi an yanılmış köpekcik :) -
bende sürekli çelme takardım yavruyken köpeğime şimdi namussuz arkadan gelip çelme takıyo :D düşüncede sanki dalga gecermiş gibi havlıyo :D