Köpek Almayı Düşünüyorum Yardım
-
Dogo al diycem ama fazla gelebilir ihtiyaclarin icin avada gitceksen bilemem ama en dogru tercih kesinlikle Kangal senin icin koyun var işin icinde sürü var kangal al başın agrimaz
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------bin tl safkan kangal ayarlarırım
-----------------------------bu sözünü alıyorum... ilerde müstakil bir eve çıkarsam kapını çalarım...
-----------------------------bin tl çok fazla safkan kangallar daha ucuza satılıyor araştır istersen netten alacak olursan
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------büyüyünce bu kadar tatlı olduğu söylenemez tabiki ama kangal nede olsa bizim köyün köpeği :D
-----------------------------Bizim kangal aklıma geldi şimdi :/ baaya alışmıştık 2haftada olsa :D
-
Anne Baba Videoları ve resimleri vardır arkadaşlar izleyebilirsiniz.
yavrular 17.10.2011 de doğdu 6 dişi 3 erkek Anneden ayırmak için en az 1 ay daha süt emmeleri gerekiyor. Baba Yaman 2010 Ankara Türk Çoban köpekleri Festivali Yetişkin Erkekler Kategori 1.cisidir.
Fiyat Erkek yavru 700 Dişi Yavru 600 Ytl. Köpekler Ankarada
http://imageshack.us/photo/my-images/27/korx.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/233/kupar.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/191/r102f.jpg/
Anne Baba ve Yavruların Videosu
http://www.izlesene.com/video/video0092/4927787 -
2 rott baktım. Süper hayvanlardır. İnsan gibi düşünür ve dediğini anlar. Tehlike anında sanise düşünmeden bodoslama dalar.
Ama eğer koyunlar falan varsa işin içine kesinlikle yavruyken al. Vaktinde benim oğlanın koyuna olan bakışlarını hiç beğenmemiştim.
Yalnız rott alacaksan dikkatli ve iyi beslemelisin. Terrier bir top yutarsa 3 gün, aynı topu rott yutarsa 10 gün yatar ve belki de ölür ;)
Kangal'da 3 günde iyileşen yara, rott da 1 hafta da iyileşmez ama acıya karşı daha dayanıklıdır vs...Eğer öncelikli amaç alan korumaysa dobermanın üstüne köpek görmedim. Resmen pusu kuruyorlar ;)
-
Pm gönderdim.
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------bu hayvandan alıp besleyecem evlendikten sonra düşünüyorum,ezik olduguna bakma çok güzel bi köpektir
-----------------------------hocam bu köpek bir pug a benzemiyor bir pug ada yaramaz :D
-----------------------------hafız adam zaten tatlı ve güzel diyor güzelmi orası tartışılır ama yinede anladınsen
-
ByLoading bunu yazdı:
-----------------------------Dogo al diycem ama fazla gelebilir ihtiyaclarin icin avada gitceksen bilemem ama en dogru tercih kesinlikle Kangal senin icin koyun var işin icinde sürü var kangal al başın agrimaz
-----------------------------bencede kangal, dogo dedene bağa koyunlara fazla masraflı gelebilir. ama dogo diyorsan ve yavru istiyorsan bahar aynına doğru src li şampiyon baba ve 2. anneden yavrumuz olucak inş irtibata geçersen yardımcı olabilirim. ama gerçekten masraflıdır dogo.
-
Hacım,
Kangal al, ama o hayvanın en büyük özelliği özgürlüğüne düşkün olmasıdır. Yani sürekli açık alanda besleyeceksen fikir değişmeyeceksen kangal uygun bir hayvan.
Çok masrafa girme, bazen barınaklarda bile olabiliyor. ( Ki benim zamanımda vardı şuan bilemem ) Çok hayvan düşüyor akıllı sadık, şuan ücretsize düşmüş herhalde eskiden, yem aşı o bu parası veriyordun onu bir araştır.
Tabiki çok yavru alma, 2-3 4-5 6-7 aylık arası birşey al cins'i zaten iri hızlı büyüyor o hayvan.
Ayda bir koyunu fedâ edersin artık yem parasına :D -
Bahçeli evimizde 1 sene 3 ay lık kangalımız var 1 aylıktan beri bizde duruyor. Şunu söyleyebilirim ki;
eğer köpeği bağlayacaksan YA DA köpeği eğiteceksen kesinlikle kangal ALMA!
yok eğer korumacı içgüdüsü çok iyi olsun, insan gibi özgürlüğüne düşkün olsun, ota boka havlamasın icraat yapsın diyorsan kesinlikle KANGAL al derim.
Mesela bizimkisi bahçeli evde bakıyoruz 3 demir tele ipe 2 metrelik zincirle bağlı yani 6 metrekarelik alanı var. Ancak hayvan duramıyor. Bizim peder her sabah 1,5 saat taa köyün içindeki bağlarda koşturtuyor. Aksamda yemek yemeden önce 15-20 bir turlatıyor köpeği. Yoksa inan bana köpek durmuyor. Gerçi bizimkisi daha yavru. Köpeğin bir ilginç yanıda her boku yiyor olması. muz, nar, portakal, mandalina, şeker pancarı, incir ne bulursa yiyor amk dumunun hayvanı. O yüzden bahçede salamıyoruz. Bahçedeki meyveleri koparıp içini yiyor kabuğunu atıyor hayvan. Veterinere sorduk kangalların sindirim sistemi insana benzer dedi ama böylesini hiç görmemiş o da ayrı mevzu. Köpek çok fazla hareket etmiyor. Genellikle yerinden yatarak herşeyi gözüyle kontrol ediyor. Ota bokada havlamıyor. Ama zarar geleceği adamıda biliyor inan bana ne tutabiliyoruz ne susturabiliyoruz köpeği öyle adamın yanında.
Çok sıcak iklimli yerlerde köpek gündüz sadece uyuyor o salya sümük en soğuk yerde . Öyle yerler için almasan iyi olur. Ben Antalya ' nın rakımı yüksek merkezle 5 derece oynayan NEM i çok az olan bir bölgesinde bakıyorum köpek yazın ancak akşamları kendine geliyor.Köpek eğitimi pek sallamıyor. Özgürlüğüne düşkün. Acıktığı zaman gezeceği zaman insan gibi haber veriyor bundan emin olabilirsin. Köpek her boku anlıyor. Kuzenlerim var 2 yaşında komşumun bebeleri felan var. Köpeğe taş atarlar köpeği severler köpeğin tüyünü yolarlar inan bana birşey yapmaz köpek. Çocuk olduklarını bilir. Anca suratlarını yalaya yalaya yere düşürür. O derece kaliteli bir köpek.
Mesele çobanlıksa Kangalın üstüne tanımama birader.
He ayrıca köpek alacaksan ilk 3-4 ay YAL ile besle köpeği. (un su karışımı) hem çok ucuz olur hemde köpek yemek seçmez. Mamada al ama zırt pırt verme mamayı. 3 günde bir tabak mama felan ver. Kalan iki gün YAL ver.