Köpek Konusunda Tavsiye?
-
Jack Russell derim ben : ) -
hoca once bı foruma goz atsaydın.. cunkı daha once defalarca acıldı konu ve.. aynı cevabı vermekten sıkılıyorum :)) tabikide || GSD.
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hoca once bı foruma goz atsaydın.. cunkı daha once defalarca acıldı konu ve.. aynı cevabı vermekten sıkılıyorum :)) tabikide || GSD.
-----------------------------
hocam forma nie bakim ben evde köpek besliyecem önerileriniz nedir demiyorum ki ben kendime göre bişey istiyorum ii okursan anlarsın :D -
Geçen sene Husky beslemiştim bii süre..
Yavruyken çok tatlı oluyorlar, büyüdüklerinde ise kimilerine çok soğuk hayvanlarmış gibi gelio ama öle değil hocam.. Aşırı sıcakkanlı hayvanlar.. Ama sadık değiller kesinlikle.. Bahçe kapısını fln açık bırakayım deme gitti mi dönmeleri imkansız :)) Ben epey bi beklemeiştim ama dönmedi.. Gerçi o köpeği sokakta başıboş gören hemen sahiplenmiştir ya neyse..
Şimdi hocam diyorsun ki ben üşengeç bi adamım .. o zaman husky beslemeyi aklına bile getirme :) Çünkü sürekli ilgi istiyorlar, çok hareketliler .. Eğer onla baş edecek enerjin yoksa yazık etmene hayvancağıza derim..
-
-
bull terrier
-
hani su maske filmindeki maylo adli köpek var ya.. jack russel filan mi? abicim super o firlamalar.. manyak bisiler:) onlardan al..
-
ben daha dun sıbırya aldım cok guzel ve eglencelı hayvanlar :) kucuklerıde cok tatlı ayrıca kızlarda hasta oluyor su kemırme olayıda sacma geldı benm veterıner ole bsı demedı cnkı:)
-
golden retriever
bi düşün derim çok zeki, sevecen, hiperaktiv
-
ya bi köpek vardıda cinsini hatırlıyamıyorum. Şöyle küçük bi köpekti. Beyazdı, Kurt köpeğine benziyodu. geçenlerdede bi filmde görmüştüm ama... cinsini hatırlayabilirsem yazarım..