folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köpek Konusunda Tavsiye?

Köpek Konusunda Tavsiye?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caduceus
    Caduceus's avatar
    Erkek
    Jack%20Russell

Jack Russell derim ben : )

wollt ihr den totalen krieg ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca  once bı foruma goz atsaydın.. cunkı daha once defalarca acıldı konu ve.. aynı cevabı vermekten sıkılıyorum :)) tabikide ||   GSD.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca  once bı foruma goz atsaydın.. cunkı daha once defalarca acıldı konu ve.. aynı cevabı vermekten sıkılıyorum :)) tabikide ||   GSD.
    -----------------------------
    hocam forma nie bakim ben evde köpek besliyecem önerileriniz nedir demiyorum ki ben kendime göre bişey istiyorum ii okursan anlarsın :D

Boş sayfaya imza atmam!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Geçen sene Husky beslemiştim bii süre..

Yavruyken çok tatlı oluyorlar, büyüdüklerinde ise kimilerine çok soğuk hayvanlarmış gibi gelio ama öle değil hocam.. Aşırı sıcakkanlı hayvanlar.. Ama sadık değiller kesinlikle.. Bahçe kapısını fln açık bırakayım deme gitti mi dönmeleri imkansız :)) Ben epey bi beklemeiştim ama dönmedi.. Gerçi o köpeği sokakta başıboş gören hemen sahiplenmiştir ya neyse..

Şimdi hocam diyorsun ki ben üşengeç bi adamım .. o zaman husky beslemeyi aklına bile getirme :) Çünkü sürekli ilgi istiyorlar, çok hareketliler .. Eğer onla baş edecek enerjin yoksa yazık etmene hayvancağıza derim..  

allcolorsarebeautiful.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZED
    ZED's avatar
    Dişi

hiçbir köpeğin bakımı kolay olmaz yinede ben şunu al derim...............ama küçük istiyorsan bu köpeğial çok tatlı bir köpek sonuçta ikisinede bakım yapacaksın..bende öğrenciyim evde tavşan besliyorumm çok zor ona göre düşünn..veremiyorumda çok alıştımm çüünkü..:)

SÖZ BİLİRSEN BİR SÖZ SÖYLE ONDAN İBRET ALSINLAR, SÖZ BİLMEZSEN SÜKUT EYLE SENİ ADAM SANSINLAR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    bull terrier

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    hani su maske filmindeki maylo adli köpek var ya.. jack russel filan mi? abicim super o firlamalar.. manyak bisiler:) onlardan al..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    ben daha dun sıbırya aldım cok guzel ve eglencelı hayvanlar :) kucuklerıde cok tatlı ayrıca kızlarda hasta oluyor su kemırme olayıda sacma geldı benm veterıner ole bsı demedı cnkı:)

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

golden retriever

bi düşün derim çok zeki, sevecen, hiperaktiv

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya bi köpek vardıda cinsini hatırlıyamıyorum. Şöyle küçük bi köpekti. Beyazdı, Kurt köpeğine benziyodu. geçenlerdede bi filmde görmüştüm ama... cinsini hatırlayabilirsem yazarım..

Toplam Hit: 6354 Toplam Mesaj: 32