Köpek Satış Sitesi
-
Merhaba müridler,köpek almayı planlıyorum.İnternetten köpek satılan yerler var mı?
Köpek türü ilk etapta o kadar önemli değil önemlide ilk önce satış yapılan yeri bulmam lazım, aslında ama alım yapacağım yerin güvenilir olmasını istiyorum,kredi kartına taksit yapabilen bir yer olursa tam süper olur :) Türkiyede böyle yerler var mı/firmalar var mı?
Veya firma olmasa da köpek almak için neleri/nereleri önerirsiniz teşekkürler -
hocam bu neya herkezde bi köpek sevdaıs sakın alınama hocam bunla ilgili bi iki konuda daha varda kızma hocam D:
-
dışarda bir sürü aç,susuz köpek var.onlardan birini al.kişisel zevk anlıyorum ama bu pek doğru gelmiyor bana.çocuk esirgeme kurumundan katalogla çocuk beğenmek gibi bişey
-
Sahibinden.com a gir abi oraya istediğini yaz çıkar :)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------dışarda bir sürü aç,susuz köpek var.onlardan birini al.kişisel zevk anlıyorum ama bu pek doğru gelmiyor bana.çocuk esirgeme kurumundan katalogla çocuk beğenmek gibi bişey
-----------------------------
hocam bugüne kadar inan çok sokak köpeği baktım,biraz da seçip-beğendiğim bir köpek istiyorum,beğendiklerim var zaten de bulamıyorum :) -
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------dışarda bir sürü aç,susuz köpek var.onlardan birini al.kişisel zevk anlıyorum ama bu pek doğru gelmiyor bana.çocuk esirgeme kurumundan katalogla çocuk beğenmek gibi bişey
-----------------------------bilader dışarda kırma it dolu ne eğitebilirsin hastalıklıdır uğraşırsın vs.. besleyeceksen zevk alacaksın sağlam bi köpek alacaksın bu yüzden katalogdan seçeceksin..
-
bulunduğun yerde barınak varsa bence bi dolaş
oradaki köpekler de cins hem senden para talep etmezler sadece kimlik fotokopisi işi görür, bazı barınaklar mama parası alıyor ama taş çatlasa 50 papeli geçmez -
senin dediğin mantığa göre bu hayvanseverlik olmaktan çıkar,parkta köpek çiftleştirme ayağına manita kovalamaya dek uzayıp giden bir zevk olur.
not : antioksidan sana hak veriyorum şimdi.
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------bilader dışarda kırma it dolu ne eğitebilirsin hastalıklıdır uğraşırsın vs.. besleyeceksen zevk alacaksın sağlam bi köpek alacaksın bu yüzden katalogdan seçeceksin..
----------------------------- -
wlla hocam içimdeki köpek aşkını depreştirdin bnde alacam param olursa .
-
Beyler bende dogo yawrusu arıyorum elinde olan vermek isteyen varsa alabilirim :/