Köpek Satış Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,köpek almayı planlıyorum.İnternetten köpek satılan yerler var mı?
    Köpek türü ilk etapta o kadar önemli değil önemlide ilk önce satış yapılan yeri bulmam lazım, aslında ama alım yapacağım yerin güvenilir olmasını istiyorum,kredi kartına taksit yapabilen bir yer olursa tam süper olur :) Türkiyede böyle yerler var mı/firmalar var mı?
    Veya firma olmasa da köpek almak için neleri/nereleri önerirsiniz teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

hocam bu neya herkezde bi köpek sevdaıs sakın alınama hocam bunla ilgili bi iki konuda daha varda kızma hocam D:

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

dışarda bir sürü aç,susuz köpek var.onlardan birini al.kişisel zevk anlıyorum ama bu pek doğru gelmiyor bana.çocuk esirgeme kurumundan katalogla çocuk beğenmek gibi bişey

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCkH4cK
    BLaCkH4cK's avatar
    Erkek

Sahibinden.com a gir abi oraya istediğini yaz çıkar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

dışarda bir sürü aç,susuz köpek var.onlardan birini al.kişisel zevk anlıyorum ama bu pek doğru gelmiyor bana.çocuk esirgeme kurumundan katalogla çocuk beğenmek gibi bişey

hocam bugüne kadar inan çok sokak köpeği baktım,biraz da seçip-beğendiğim bir köpek istiyorum,beğendiklerim var zaten de bulamıyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

bilader dışarda kırma it dolu ne eğitebilirsin hastalıklıdır uğraşırsın vs.. besleyeceksen zevk alacaksın sağlam bi köpek alacaksın bu yüzden katalogdan seçeceksin..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

bulunduğun yerde barınak varsa bence bi dolaş
    oradaki köpekler de cins hem senden para talep etmezler sadece kimlik fotokopisi işi görür, bazı barınaklar mama parası alıyor ama taş çatlasa 50 papeli geçmez

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

senin dediğin mantığa göre bu hayvanseverlik olmaktan çıkar,parkta köpek çiftleştirme ayağına manita kovalamaya dek uzayıp giden bir zevk olur.

not : antioksidan sana hak veriyorum şimdi.

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

bilader dışarda kırma it dolu ne eğitebilirsin hastalıklıdır uğraşırsın vs.. besleyeceksen zevk alacaksın sağlam bi köpek alacaksın bu yüzden katalogdan seçeceksin..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

wlla hocam içimdeki köpek aşkını depreştirdin bnde alacam param olursa .

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

www.petarkadas.com

Beyler bende dogo yawrusu arıyorum elinde olan vermek isteyen varsa alabilirim :/

Toplam Hit: 5341 Toplam Mesaj: 22