Köpek Taşımacılığı Hakkında ( Çok Acil )
-
arkadaslar merhaba baslıgın pekte kurallara uygun olmadıgını bılıyorum ancak gercekten cok acil bır durum ve cok zor durumdayım. Antalyadan izmire bir köpek götürmem lazım. size hikayemikısaca anlatayım olypos a tatıle geldık ve burada 2 gundur bası bos dolanan buyuk ıhtımallede sahıbının bırakıp gıttıgı bır kopek bulduk heryere herkese sorduk hemen hemen haber bıraktık ama gelen gıden yok cok akıllı ve uslu bır hayvan dun onu yıkadık ve karnını doyurduk ama moralı bozuk. Buradakıler alıp goturun falan dedıler yoksa hayvan aclık pislik ıcınde telef olucak burada. yarın cıkıs yapıyoruz ve nasıl goturecegımız konusunda hala pek bır fıkrımız yok antalyalı arkadaslardan ve tum arkadaslardan yardım ıstıyorum neler yapabılırz nasıl goturebılırz. şimdiden cok tesekkurler...
-
Antalya'dan Izmir'e ucakla gidecek haliniz yok sanirim :)
arabaya atip götüreceksiniz :P
-
vallaha bılmıyorum oda bır secenek ama okadar paramız oldugunu sanmıyorum arayıp sorucam ucak fırmalarınada bakıyorum otobusun alacagınıda sanmıyorum buyuk cunku yasında var cok uslu bır hayvan ama buyuk ıhtımal sesını hıc cıkarmadan yatacaktır. Arayış ıcındeyım.
-
Antalya hayvan barınağına bağışlayın. bir kaç torba da mama falan alın kabul ederler o hayvanı..
-
ucak ile gönderebilirsin eger arac müsait degilse.
yurt ici nasil bilmiyorum fakat örnegin,Almanya'dan Türkiye'ye köpegini gtürmek istersen,kilo basina 12€ istiyorlar.
Antalya'dan Izmir'e cok daha ucuz olmali.
-
Ya şöle bi kutuya koysanız. Kafasını delik açıp çıkarırsınız ordan
-
ilginize teşekkurler arkadaşlar ama burada barınağa falan bırakmak ıstemıyorum yanı cokda alıstık acıkcası ben taşımacılık sirketlerınden arastırma yapmaya devam edıyorum.
-
Olmazsa çokta istiyosan bi taksi tut raha rahat götür köpeği
-
faruk : abi antalyadan izmire taksimi tutulur dalgamı geçiyosun sen :)
-
Yaa oda doğru ama ne biliym başka çaren kalmazsa dediydim.
-
Bursa`dan izmire gidiyordum, balıkesir molasında birşey farkettim, bagaj açıldığında 2 genç arkadaş bir kutu indirdiler bagajdan içinde şirin bir köpek vardı. İlk defa öyle bir cins gördüm. Hayvana su vermek için kaba su koyuyorlardı baktım kız bir ilaç çıkardı suyun içine damlattı. Bende meraktan sordum, bu nedir diye? Yolculuk boyunca uyusun diye veriyoruz.
İzmir`e kadar hayvan uyuyarak geldi, hatta izmir`e vardığımızda bagaj açtıklarında köpeği çıkardıklarınada rastgeldim. Biraz bitkindi ama uyanmış normal gezme durumundaydı :)