Köpek Tavsiyeleriniz
-
kangal al bence de hemen büyüyüp öküz gibi bişey oluyo :| bi süre sonra sen bile tırsıyon önünden geçerken :|
-
en sevdiğim bana en sevimli gelen sibirya kurdudur. Full beyaz renklli olanlarıda vardı onlar neydi bilmiyorum :D
-
golden al hoş köpek insan canlısı:))
-
çatal burun al hocam aynı fiyata iki burun kim istemez ki doğuştan kampanyalı
-
kimi av köpegi kimi süs köpegi önermis bahce icin hem sevecen hem akıllı hemde bekci istiyorsan.. renkte beyaz, yabancilara kardsi süper sert görünnümlü ve sert.. sana ve ailene sevecen oyuncu DOGO ARGENTINO ben kac köpek besledim 1aydir DOGO besliyorum maddiyattan dolayi daha yeni alabildim bundan once dobermanim ve alman kurdum vardi.. ama DOGO yu tek geçerim mükemmel bi ırk ...
-
ByLoading bunu yazdı:
-----------------------------kimi av köpegi kimi süs köpegi önermis bahce icin hem sevecen hem akıllı hemde bekci istiyorsan.. renkte beyaz, yabancilara kardsi süper sert görünnümlü ve sert.. sana ve ailene sevecen oyuncu DOGO ARGENTINO ben kac köpek besledim 1aydir DOGO besliyorum maddiyattan dolayi daha yeni alabildim bundan once dobermanim ve alman kurdum vardi.. ama DOGO yu tek geçerim mükemmel bi ırk ...
-----------------------------Bu arada KANGAL ında benim icin ayri bi yeri vardir tüm ırklardan üstün bi ırk benim icin ama sehir icinde veya bahcede o hayvanlara yazık oluyor onlarin gezmesi yurumesi lazım veya genis buyuk bahceler lazım zaten getirilen yavrular tam büyüyemiyor kucuk kaliyor buyuzden..
-
Maraş kangal al hacı :))
-
MagicSword bunu yazdı:
-----------------------------en sevdiğim bana en sevimli gelen sibirya kurdudur. Full beyaz renklli olanlarıda vardı onlar neydi bilmiyorum :D
-----------------------------+1
-
Malios al hacım karakollarda genellikle bu tip köpekler verilir mayın taraması olsun yabancılara karsı yaklaşımı olsun tavsiye ederim. -
el presa caneryo