Köpekleer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

http://www.kopekdili.com/

Köpeğinizle ilgili öğrenmek istediğiniz her şeyin cevabını bu sitede bulabileceksiniz. Bu web sayfasında açık,anlaşılır bir dille, köpeğinizin nasıl sağlıklı ve mutlu olacağı açıklanmaktadır. Kendi durumunuza uygun cinsi seçerken, yavruyu eve alıştırırken ya da yaşlı köpeğinizin özel bakımını yaparken ihtiyacınız olan tüm detaylar dahil, üreme, sağlık ve eğitim hakkında gerekli temel bilgileri de bulacaksınız. En yakın arkadaşlarımız, köpek dostlarımız hakkında A’dan Z’ye her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

SEO is here..

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

site ve amaç güzel ama konu olmadı be hocu :W seo kasmak için bunca zahmete değer mi

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bunuda gördük ya bakalım neler görcez  

not: profilimin pr1 backlink satılır :D  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

site ve amaç güzel ama konu olmadı be hocu :W seo kasmak için bunca zahmete değer mi

hocam öyle bir amacım yoktu ama seo açısından işe yarar bi konu olmuş gerçekten :)

http://www.kopekdili.com/hakkinda

burdaki yazıyı copy paste yaptım, konu ismide dikakt çeker diye öyle oldu :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başlığı görünce Çaycı Hüseyin'in Çaylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar repliği geldi aklıma nedense...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

odunya temasını sil sana trendblog vereyim =/

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ya hazır konu varken sorayım arkadaslar bende boxer cınsı bı kopek var 4 aylık bı ıbne mamasını yemıyo delırecem ya :s 30 tl para verdık mama aldık yemıyo ama azıcık bı et ve hayvanın gozu acılıyo ac bırakın demeyıon 2 gun falan denedım yıyo sonra gene yememeye baslıyo bılgısı olan varmı ?

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:

ya hazır konu varken sorayım arkadaslar bende boxer cınsı bı kopek var 4 aylık bı ıbne mamasını yemıyo delırecem ya :s 30 tl para verdık mama aldık yemıyo ama azıcık bı et ve hayvanın gozu acılıyo ac bırakın demeyıon 2 gun falan denedım yıyo sonra gene yememeye baslıyo bılgısı olan varmı ?

30 Tllik mama kaç kglık önce onu bir soruyum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:

süt seviyorsa sütle karıştırıp vermeyi dene . 

not: koyucagın sütü suyla karıştırıp öyle ver sek süt olmasın. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

du mamaya bakem kac kılo baya buyuk süt de sevmıyo :S hayvan kac kere denedım sutu yok  sevmıyo yas mama sevıyo yas mamayla kuru mamayı karıstırp verıyo ıbne bu seferde ayırıyo yas mamayı yıyo sadece kuru mamayı az yıyo yas mamayı da yeyınce ıshal oluyo :S 

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 4643 Toplam Mesaj: 37