Köpeklerdenmi Öğreneceğiz İnsanlığı?
-
hort ulan, izlesin herkes :W
-
heh bide hayvanların duyguları yok falan derler bizden daha vicdanlılar serefsizim
-
hocam bu köpek denen mahlukatlar cok farklı cok duygulu yaratıklar ya.kediye fareye benzemez.helal olsun.ibret verecek bir video
-
nasil ugrasmis :S insaniz diye gecinelim biz
-
Şimdi burda 1 köpek bize insanlık öğrettiğini varsayarak pkk adlı örgütün içinde 1 adet kürt türkiye cumhuriyeti vatandaşı var diye tüm kürtler pkk lımı diycez yada ingilizlerin 1 tanesi orospu diye dier hepsi orospumu olucak DEĞİLMİ DİĞER KÖPEKLER İNSANLARIN KOLLARINI ISIRAN HAYATINI kaybeden çok talihsiz bir başlık olmuş
-
adı üstünde köpek zaten insan olamaz anca insana benzeyen davranışar sergileyebilir yani insanlığı öğrenmemiz tanım açısından mümkün değil
diyelimki videoda çok iç burukluyacı bi hareket yapıyo bu köpekler değilmi insanları öldüren sen bi tane insana bakarak nası tüm ırkı sınıflandırıyosunAlpn'inde dediği gibi PKK nın içinde 1 kürt çıkıp tüm herkes yargılanyıorsa Rus'yadan 1 2 kaşr çıkınca tüm rus halkına oro**pu gözüyle bakılıyorsa yaşamayın ya önce insanlık olarak kendi etrafımızı görelim sonra bunlara dönelim
-
Alpn çok talihsiz biyorum olmu kardeşim.bu kadar güzel bir olayın içine afedersin böle edilir heralde.yaw kardeşim her konuyu da yormayın böle alengirli işlere.yazık wallla insanlıgımızı sorgularken bile pkk sorunu gündeme geliyor.seni kınıyorum...
-
Ya benmi hayvanim bilmiyorum fakat kurtarmaya çalıştığu köpek ölü gibi...
Bence yiycek obur kopegi onun icin cekior
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya benmi hayvanim bilmiyorum fakat kurtarmaya çalıştığu köpek ölü gibi...
-----------------------------
tövbe :)=
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya benmi hayvanim bilmiyorum fakat kurtarmaya çalıştığu köpek ölü gibi...
-----------------------------