Kopya Çekme Formülleri
-
sorumluluk ve ortalama yükseltme sınavları için birebir blütütlü kulaklığı öneriyorum bizim arkadaşı yakaladı hoca telefonunu aldı ama kapamadı (hocanın suçu artık o :D ) çocuk yinede 80 aldı :D [ tabi ödüyen taraf en az 20 dk konuşuyor fiyat artık :D
-
Hayatımda hiç kopya çekmedim, hazırladım fakat sınav esnasında aklıma bile gelmediler :)
-
Ben hiç kopya mopya hazırlamam açarım defteri, fotokopiyi veya kitabı ne varsa artık coppak coppak çekerim kopyamı. Tekniğini bildikten sonra Meydan Larousse'den bile kopya çekersiniz rahat rahat. Geçen finallerde en zorlanacağımı düşündüğüm sınavda başımızda üç asistan vardı onlarda amele çıktı, zaten duvar kenarı oturuyorum fotokopileri yere atın dediler ben de attım, ayak hareketleriyle sayfa değiştirerek yerden baktım hepsine kolayca.
-
ben bi keresinde hocayı kapak etmişstim arkada aldım elime nüfus cüzdanını kopya çekiyo gibi yaptım sora hoca geldi bi hışımla baktıkı nüfus cüzdanı:D bütün sınıf kopmuştu
-
saolsun sayesinde 9.sınıfı bitirdim arkadasın :)
-
ben lisedeyken harita metot defter büyüklüğünde kalemliklerimiz vardı direk masanın üstüne koyardık altınada bi güzel kopyaları yazardık. tüm sınıf böyle yapardı. şu ana kadar bi tane hoca bile çakmadı.bi kağıda yazarsın bilmek istediğin şeyleri sonra rahatça bakabiliyorduk :)
-
kağıdın altına yerleştirirdik:D diğeri de kravatın altına sokardık kopya kağıdı yada sıraya yazardık:D komikdi ya
ama hiçde düşk almadım .
-
sirfaksu bunu yazdı:
-----------------------------saolsun sayesinde 9.sınıfı bitirdim arkadasın :)
-----------------------------
est. :D ben senin sayende bitirdim 9. sınıfı:Dyada nese ortak paylaşım... birbirimize destek olmasak ikimizde bitiremiyoduk 9. sınıfı:D
-
muahaha ben genelde çoook kolay çekerdim okulun hademesini kafaya alırdık o gider soruları 1 hafta önceden fotokopi çeker hatta ve hatta çözümlerinide getirir di bu sene saglıkçık 1 vermese takdir e koşuyordum :D
-
casio fx-9860SD