folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kopya Çekme Formülleri

Kopya Çekme Formülleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

sorumluluk ve ortalama yükseltme sınavları için birebir blütütlü kulaklığı öneriyorum bizim arkadaşı yakaladı hoca telefonunu aldı ama kapamadı (hocanın suçu artık o :D ) çocuk yinede 80 aldı :D [ tabi ödüyen taraf en az 20 dk konuşuyor fiyat artık :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hayatımda hiç kopya çekmedim, hazırladım fakat sınav esnasında aklıma bile gelmediler :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben hiç kopya mopya hazırlamam açarım defteri, fotokopiyi veya kitabı ne varsa artık coppak coppak çekerim kopyamı. Tekniğini bildikten sonra Meydan Larousse'den bile kopya çekersiniz rahat rahat. Geçen finallerde en zorlanacağımı düşündüğüm sınavda başımızda üç asistan vardı onlarda amele çıktı, zaten duvar kenarı oturuyorum fotokopileri yere atın dediler ben de attım, ayak hareketleriyle sayfa değiştirerek yerden baktım hepsine kolayca.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

ben bi keresinde hocayı kapak etmişstim arkada aldım elime nüfus cüzdanını kopya çekiyo gibi yaptım sora hoca geldi bi hışımla baktıkı nüfus cüzdanı:D bütün sınıf kopmuştu

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek

saolsun sayesinde 9.sınıfı bitirdim arkadasın :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben lisedeyken harita metot defter büyüklüğünde kalemliklerimiz vardı direk masanın üstüne koyardık altınada bi güzel kopyaları yazardık. tüm sınıf böyle yapardı. şu ana kadar bi  tane hoca bile çakmadı.bi kağıda yazarsın bilmek istediğin şeyleri sonra rahatça bakabiliyorduk :)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi

kağıdın altına yerleştirirdik:D diğeri de kravatın altına sokardık kopya kağıdı yada sıraya yazardık:D komikdi ya

ama hiçde düşk almadım .

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sirfaksu bunu yazdı:
    -----------------------------

saolsun sayesinde 9.sınıfı bitirdim arkadasın :)

-----------------------------
    est. :D ben senin sayende bitirdim 9. sınıfı:D

yada nese ortak paylaşım... birbirimize destek olmasak ikimizde bitiremiyoduk 9. sınıfı:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

muahaha ben genelde çoook kolay çekerdim okulun hademesini kafaya alırdık o gider soruları 1 hafta önceden fotokopi çeker hatta ve hatta çözümlerinide getirir di bu sene saglıkçık 1 vermese takdir e koşuyordum :D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek

casio fx-9860SD

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
Toplam Hit: 8559 Toplam Mesaj: 46