Korku Filmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

abilerim ablalarım güzel tahribat üyeleri siz iyi bilirsiniz abilerim yaşım 16 şöyle güzel bir korku filmi ariyorum heycanlandırcak beni vs korkunç olsun :D bide bir film vardi adını unuttum da şöyle bişidi

5 6 genç adaya giderler bu kızılderili lerin kullandığı kuklara benzer bişi bulurlar bu şey şeytandir işte 4 5 şekle girebiliyor rengi kırmızıdır uçan yaratık oluyor yürüyen vs. sonunda çocuklar çadır kurduklari plaja gelip tuzak kurarak öldürüyorlar bu yarığı

inş anlata bilmişimdir kötü ruh gibi bişidi ismi bilen abilerim varsa söyleye bilirmi 

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

Senin anlattığın filmi bilmiyorum ama izlemediysen "paranormal activity" diye bir film var .

valar morghulis ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ufon
    ufon's avatar
    Erkek

hocam korku kapanı nı izle :D uyuyor biraz dediklerine :D orjinal adı wrong turn

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Serdarr bunu yazdı:
    -----------------------------

Senin anlattığın filmi bilmiyorum ama izlemediysen "paranormal activity" diye bir film var .

-----------------------------

abi izledim en son cin midir nedir böyle araba duvara girer gibi bir ses çıkardı :D aklıma değişik şeyler geldi sıkıcı bir film

Break Dance Bboy MaxeL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

chuckynin gelini diyesim geldi neyse resimdeki hayalet (shutter) güzeldir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Doğmamış ve Aynalar güzeldir..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

kara büyü mükemmel bir gerilim seyret bence

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Dabbe 2 , Ju-on

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

okurken korktum be boş ver izleme ne yapacan korkuyu falan izle bak ne güzel filmler var ay love you recep ibibik 3 eğlenemen bak gül

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

1408

Evdeki Düşman

1.si korku gerilim 2.si gerilim filmi.

izle pisman olmazsın ;)

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

"Diğerleri" Nicole bacımızın filmidir . sonunda oha amk çüşşş dedirticek durumları var kurku değil gerilim öle altınada zıçırtmaz ama ani çıkışlar eski bişeydir güzeldir :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
Toplam Hit: 2727 Toplam Mesaj: 20