Korku Filmi
-
abilerim ablalarım güzel tahribat üyeleri siz iyi bilirsiniz abilerim yaşım 16 şöyle güzel bir korku filmi ariyorum heycanlandırcak beni vs korkunç olsun :D bide bir film vardi adını unuttum da şöyle bişidi
5 6 genç adaya giderler bu kızılderili lerin kullandığı kuklara benzer bişi bulurlar bu şey şeytandir işte 4 5 şekle girebiliyor rengi kırmızıdır uçan yaratık oluyor yürüyen vs. sonunda çocuklar çadır kurduklari plaja gelip tuzak kurarak öldürüyorlar bu yarığı
inş anlata bilmişimdir kötü ruh gibi bişidi ismi bilen abilerim varsa söyleye bilirmi
-
Senin anlattığın filmi bilmiyorum ama izlemediysen "paranormal activity" diye bir film var .
-
hocam korku kapanı nı izle :D uyuyor biraz dediklerine :D orjinal adı wrong turn
-
Serdarr bunu yazdı:
-----------------------------
Senin anlattığın filmi bilmiyorum ama izlemediysen "paranormal activity" diye bir film var .
-----------------------------abi izledim en son cin midir nedir böyle araba duvara girer gibi bir ses çıkardı :D aklıma değişik şeyler geldi sıkıcı bir film
-
chuckynin gelini diyesim geldi neyse resimdeki hayalet (shutter) güzeldir
-
Doğmamış ve Aynalar güzeldir..
-
kara büyü mükemmel bir gerilim seyret bence
-
Dabbe 2 , Ju-on
-
okurken korktum be boş ver izleme ne yapacan korkuyu falan izle bak ne güzel filmler var ay love you recep ibibik 3 eğlenemen bak gül
-
1408
Evdeki Düşman
1.si korku gerilim 2.si gerilim filmi.
izle pisman olmazsın ;)
-
"Diğerleri" Nicole bacımızın filmidir . sonunda oha amk çüşşş dedirticek durumları var kurku değil gerilim öle altınada zıçırtmaz ama ani çıkışlar eski bişeydir güzeldir :D