Korsan "BBG" Evine Jandarma Baskını
-
ahahahahahahha canım kızım seni çok seviyoruz ayilen :D
-
Bu sabah rastgele TV'de gezerken ATV'de Müge Anlı dene kadının programına çıkmıştı Ailelerin salaklıgı , hangi akla hizmet garantisi bile olmayan bi program için 15 yasındaki kızını gönderiyorsun..Programda dikkatimi ceken bir noktada Adamlar işi yasal tutmus yayınlanan görüntülerle kaldı ayileler :P
-
yaptığı iş ahlaki yönden her ne kadar gayrimeşru olsada.örgüt başkanının zekâsına ve piçliğine hayran kaldım.içerden çıktığında kendisiyle türkiyedeki abazalığın sorunları hususunda bir çalışma yapmayı düşünüyorum:p
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------
yaptığı iş ahlaki yönden her ne kadar gayrimeşru olsada.örgüt başkanının zekâsına ve piçliğine hayran kaldım.içerden çıktığında kendisiyle türkiyedeki abazalığın sorunları hususunda bir çalışma yapmayı düşünüyorum:p
-----------------------------ahahahah yarıldım XD
-
güzelde kızlarmış bılsembende katılrdım a:D. la sarışın 16 yşaında oha falan oldm:|
-
ORGANİZASYON LİDERİ Ö.Ç. ARANIYOR
oç :|
-
hayir bu kadar kari kizi bi eve kapattin bi ise yarasaydi :) hos bi yarim akillarindan da ne olcagi mechulde. ee bu kadar ünlü olma hevesi olunca olcagi bu ucuz yirtmislar :)
-
böle bir bbg yarışmasını tahribat yapsa ne olurdu acaba gerisi düşünmek bile istemiyorum... :))))
-
erkan35
slm begüm ben erkan ne kadar tatlı çıkmışın sen yerim seni -
çakma big brother :D
Toplam Hit: 5088 Toplam Mesaj: 23