folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Korunmak Amaçlı Çakı,Bıçak Lazım.

Korunmak Amaçlı Çakı,Bıçak Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

şu günlerde buranın pis insanlarıyla kavga ettim.Arkadaşlarla yolda yürürken öğrenciyiz eve gidiyorduk gece saat 1-2 arası marketin önünden karton aldı bizim arkadaş lazımmış sonra karşıda bankta oturan adamlar bize laf attı koyun lan onu yerin diye bizde bişey demedik gidiyorduk koyun diyorum lan onu dedi bende dedim sanane lan koymuyorum dedim adamın kafa hafif dumanlı ama adam gelin bakayım buraya dedi bende biraz ne diyim hemen parlayan biriyim dedim ayağına mı çagrıyon len ywşak dedim bişey yapacaksan sen gel dedim.oda durdu durdu geldi yanıma karanlıkta görmemiş mal beni dedi bana sanane diyen kimdi bendim dedim ama adamlar yaşca bizde 6-7 yaş büyük kalıplı o bağıran adam.bana dedi sen gel bakayım şöyle ama elimdede benim çakmak var sigara kullandığım için herzaman yanımda olur bu beni çekti köşeye sen ne biçim konuşuyon lan benimle dedi bende dedim yine sanane amk lan dedi bana sanane deme bnde fırlamalık yaptım sanane amk derim demem dedim orda bana öyle diyince bi tane vurdu sağ kulağma ama nasıl kulağım çınn çınnn diyor :D dedim senin amk.çakmak elimde bi tane vurdum bunun surata kaşı açıldı pzevnkin sonra bida vurdum bıçak çekince biz topuk ertesi gün yine gördü bana diyo seni skcem bnde el hareketi çektim kaçtım yine çünkü adamı biliyorum boş gezmiyor.ama şunu da bilyorum adamlar beni yakalasa amklar yani :D ben üniversite öğrencisiyim adamlar buranın yerlisi o yüzden birden kalabalıklaşıveriyorlar.benim istediğim sizden kendimi korumak amaçlı okuldada taşıyabileceğim küçük ama etkili bir bıçak istiyorum.Öğrenciyiz sonuçta ucuza bu işlerle ilgilenen varsa bana gönderebilir mi?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

polis tanıdık varsa alabilirsin her çeşit ve markadan bulabilirsin.her polisin çakmak,bıçak koleksiyonu vardır...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

polis tanıdık varsa alabilirsin her çeşit ve markadan bulabilirsin.her polisin çakmak,bıçak koleksiyonu vardır...

yok malesef hoca ya :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

yok malesef hoca ya :S

lig maçları öncesi stadların girişindeki polislere rica et.her zaman maç izlemeye çakı bıçakla gelen vardır.onlarınkileri toplayınca sana da uygun bi tane versinler.(girişte toplanan bıçaklar geri verilmiyor diye biliyorum çünkü çok çakı bıçak dağıttım :) eğer toplanan bıçaklar kayıt altına alınmaya başlandıysa üzgünüm )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

bela belayı doğurur adam sana bıçak çekse sende ona bıçak çeksen biriniz mezara diğeriniz hapse girersiniz. git polise şikayetçi ol bidaha bi halt edemezler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

bela belayı doğurur adam sana bıçak çekse sende ona bıçak çeksen biriniz mezara diğeriniz hapse girersiniz. git polise şikayetçi ol bidaha bi halt edemezler

çeksin abicim bende çekerim o zaman polis girerse işin içine kayıt tutarsa okula etkisi oluyor 6 ay uzaklaştır alıyorsun yani okul hayatın bitti zaten 2 yıllık

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

nasıl polis girse işin içine okul hayatı biter.. öyle saçmalık mı olur yasal olarak hakkını savunuyorsun. polis ne için vardır halkın can ve mal güvencesini sağlamak için değil mi ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

Aynen adamı bıçaklasan ne olacak ki haklı olsan bile gene içeri atarlar bu memlekette haklı olanlar daha çok ceza yiyor.Adam evine giren hırsızı öldürüyor kabahatli oluyor.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

çeksin abicim bende çekerim o zaman polis girerse işin içine kayıt tutarsa okula etkisi oluyor 6 ay uzaklaştır alıyorsun yani okul hayatın bitti zaten 2 yıllık

önce polise haber ber tehdit ediliyorum diye kayıtlara geçsin.çakı yerine biber gazı elektrik şok vs kullanman daha akıllıca.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

Aytekinet bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

önce polise haber ber tehdit ediliyorum diye kayıtlara geçsin.çakı yerine biber gazı elektrik şok vs kullanman daha akıllıca.

yaw çakıyı bulamıyorum ben onları nerden bulcam :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Bıçak satan dükkanlar var git normal bir tane çabuk açılabilecek. Kullanırken adamı bıçakliyim derken parmaklarını kesmyeceğin bi tane alacaksın. max 15 liradır.Nrede olduğuna bağlı zaten..

Edit: Yok abi alamam diyorsan.1numara yap. Adam yanına gelince yada yaklaşında yada adamı görünce bi elin arka cebinde olsun. Bişi varmış gibi hareket et. Kabadayı filmindeki gibi:)
           Karşıdaki genelde adam boş değil diyip gerçi çekilir .

dip not : Ha adam geri çekilmez işn zor.:D

Toplam Hit: 4254 Toplam Mesaj: 30