Kotam 5.5 Gb Olursa Ne Kadar Para Gelir?
-
rekorum 37 gb
-
Nxq1 bunu yazdı:
-----------------------------
siyanojen 95 ytl internet faturası ödedimi bilirim 69 da neymiş :D
-----------------------------sinirlı sınırsız kaç gb kotan var_? 4 gb kotdan bhsediorum 6 gb ayrı onda olmuyo ki ben 15 gb aşmıştım bi ara 69 geldi
-
suan 15 ytl fazladan gelir..bnm 4,5 kotada 5 kağıt fazladan gelmişti..
-
elektirik zammınıda hesaba katarsak, kardeş yüreğim kaldırmayacak hesap bayağa kabarık oldu..
-
sınırsız kullanıyorum arkadaslar :D
-
sınırsız kullanıyoruım ilk gelen fatura 70 ytl amk
dün yatırdım elim titredi verirken :S
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------Bu işi anlamıyorum. Arkadaşın biri sınırlı 1 mbt kullanıyor. Kotası 45-50 GB yi geçiyor. Ne kadar veriyorsun diye sordum 64ytl den fazla gelmiyor diyo. Ztn ona güvenip asılıyomuş downloada. Ben geçilen GB başına 10 ytl diye biliyorum. Bu herif kotayı her ay hayvani biçimde geçiyor.
**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
yani kısaca 165146516515 gb çeksen de 61 ytl geliore.en üst sınır bu -
helyum_pasha bunu yazdı:
rekorum 37 gb
79 GB yapabildim en son :D ilerleyen aylarda bir server makine kurup acaba 4096 ile ne kadar rekor kırılır diye bakacağım :) -
haha:D rekor 70 lerdemı:D benım kı suan 110 larda :D ben bunu 300 u gecerım bu ay:D:D eheuhue gunde 10 gb cektıgım oluyor:D
buyrun:D -
45-47 ytl arası bişi gelicek