Kotanın Geç Güncellenmesi !
-
bunu bilerek mi yapıorlar bilmiyorum ama eğer bilerek yapıolarsa sıkı bi küfrü hakedıolar
dün baktımda enson 13 ü nde güncellenmişti şimdiki güncellem ise 15 ine ait
ayın 13 ündeki güncellemede 3,457 gb idi
15 indeki 3,709 gb ben hiç bişe indirmiyorum kota gitmesin die..
neyse esas mevzuu neden geç güncelellnıor o gün tarihe dikkat etmesem belki de kotayı aşıracaktım
tamam küçük bi boyut 100-200 mb ama yinede böle bi ibnelik düşünüolrsa yuuhh diorum çünkü bi ben değil
1000 000 dan fazla abonesi var çoğuda kotalı bunların zannediorum biraz matematik yaparsak ii bi meblağ çıkar ortaya
((yoksa çokmu abarttım aq))
-
ya işte nerden sokacak kazığı başka
şerefsizlre kafam yok yok bütün benim girsin
-
kotasız olduğum halde telekomun kibarca amısına koyıım.
-
bana şuana kadar öyle bişe olmadı her gün bakıyorum ama bide türk telekoma küfür etmeyin be babam orda çalışıyo :D yazıktır bide benim kota sınırsız:)
-
amına kodumun göte kaydıklarım millete kazıgı soktular sonra indirim ayağına yatıyolar şimdide bu çıktı be amına koduğumun tt si her gören küfrediyo a
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
amına kodumun göte kaydıklarım millete kazıgı soktular sonra indirim ayağına yatıyolar şimdide bu çıktı be amına koduğumun tt si her gören küfrediyo a
-----------------------------aynı duyguları paylaşıyoruz :D
-
bence kazık deyil
normal bişe bunada şükür
-
guncellenmesi için sanırım modemin kapanıp açılması lazım.misal benimki hep açık(ortak kullanım aq) o yuzden arada kapatıoz bakalım ne indirdik diye.
ama yine de kafam girsin hepsine:D
-
ne kafası hacı kol bacak herşey girsin götlerine adsl le kalmadılar tel faturası mesala bizim eve eskiden konuşuldugu halde 20 yi geçmezdi şimdi hiç konuşma 30 geliyo be amına koduklarım götünüze kaplumbağa girsin :D
-
herşeyi sokmuşunuz maşallah :D ama hiç biriniz mantıklı bişey yazmamış..ben telekomda çalışıyorum ve çoğunuz gibi aylık 4gb limitli kullanıyorum her ay kota geçiyo 40dan aşşağı fatura ödemiyorum.Ama şunuda demiyorum aq TTsi....adamlar zaten elinden geleni yapıyolar daha Türkiye adsl ile nezaman tanıştıda bukadar hızlı ilerlemesini bekliyosunuz.2004ten bu yana neler oldu hiç baktınızmı?
Hızlar
Fiyatlar
Kampanyalar
Taksitlendirmeler
Hattın açılması
Müşteri Hizmetleri
Bakırtelden Fiberoptike dönüşhiç bunları düşündünüzmü.Ben sizin yorumlarınızdan sadece şunu anlıyorum DİAL-Up hiç kullanmamısınızki adsl şöyle böyle diosunuz.Elinizdekilerle yetinin bence :D
-
Rus ordusu dağıldı diyolar ama inanmayın Türk Telekomun üstünden Rus ordusu geçsin.....:D