KPSS İle İlgi Soru İçbieşy Bilmiyorum
-
arkadaşla rziraat müh. okuyorum 3. sınıf kpss ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum.. şimdi benim kaç puan lamam lazım ve nerelere yerleşebilirim devlette.. kaç kşi alıyor nerelere alıyor bunları nasıl öğrencem.. yardımcı olabilecek mürid varmı?
-
üni 3. sınıf böyle yazarsa vıy halimize a.q
hoca puan diye bişi yok adam senden 0,0001 puan çok aldıysa senin önünde :)
kadro bellidir zaten
-
arkadaşım en son yerleşen adamın puanını soruyorum alla alla.. en son tarım il müdürlüğüne giren adam kaçla girmiş!!?? ne var bu soruda?? ve kontenjan en son kaçtı?? saçma cvp ver vermeyin bilen varsa soruma cvp versin
-
bu kadar berbat ve özensiz bir türkçe kullanmanın sebebi nedir?bilerek yazmadın varsayıyorum o halde vaktin çok mu kıymetli?eğer öyleyse kimsenin senin için vakit harcamasını bekleme.bencillik olur.eğer basit bir iki yazım hatası olsaydı eyvallah.ama başlıktan konuya dek 10'a yakın yazım hatası ve anlatım bozukluğu var.
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım en son yerleşen adamın puanını soruyorum alla alla.. en son tarım il müdürlüğüne giren adam kaçla girmiş!!?? ne var bu soruda?? ve kontenjan en son kaçtı?? saçma cvp ver vermeyin bilen varsa soruma cvp versin
-----------------------------bana artislik yapma senin kadronu biz ne bilelim git ösym den araştır. saçma cevapmış saçma konu açma sende ozaman
soruya bak en son tarım il müdürlüğüne giren adam kaçla girmiş
git adama sor :) ösymde sayısal değerler var okuman yazman kadar bozuk değilse bulabilirsin kanımca
hiç cvp vermemek lazım ya bu yazına sinirlendim
-
alper sen bir ara kpss den 95 aldım diyordum yedin mi la yoksa bizi :)
-
kpssden 90 alsam obama'ya danışman olurum mk.ha türk eğitim sistemini kapsayan kpss başarısını elin obaması niye iplesin diyeceksiniz.haklısınız sadece fantezi yapıyorum.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------bana artislik yapma senin kadronu biz ne bilelim git ösym den araştır. saçma cevapmış saçma konu açma sende ozaman
git adama sor :) ösymde sayısal değerler var okuman yazman kadar bozuk değilse bulabilirsin kanımca
-----------------------------yerim senin sinirini, sana soran oldumu? verme cvp arkadaşım konuya açmaysa.. ösymnin aq oraya değil buraya sorcam varmı?
özentisiz türkçe: edebiyat,ş,ve,türk dili veya gramer gibi saçma "bana göre" konularla ilgilenmedim hiçbir zaman, karşımdakiyle anlaştığım sürece sorun yok aslında anlaşamasamda sorun yok anlayan birni bulurum..alperİN dediği gibi hiç sormam lazım ya bu konuyla ilgili soru sinirlendim!
Not: başlık veyua konudaki keime hataları asıl olarak klavyemden kaynaklanıyor.. tuş dizilimi ultra saçma.. ama kurallar açısından gelen eleştiler doğrudur çünkü bilmiyorum ve ilgilenmiyoru.." o kadar " yazmak yerine "okadar" yazmayı tercih ederim, buda oturup kurallara bakmamı ve öğrenmemi gerektirmiyo.. kimin işine geliyorsa bu sitilim o cvp verir..
KONUYLA İLGİLİ CVP İSTEMİYORUM, HA AMA KAVGA DÖVÜŞ İSTEYEN YAZABİLİR NO PROBLEM.. A BAKMAM BÜYÜK İHTİMAL KONUYA PM ATIN EN İYİSİ KÜFÜRLERİ..
-
20 yaşında üniversite 3.sınıfında nasıl okunuyor.
-
ByTechno bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------yerim senin sinirini, sana soran oldumu? verme cvp arkadaşım konuya açmaysa.. ösymnin aq oraya değil buraya sorcam varmı?
özentisiz türkçe: edebiyat,ş,ve,türk dili veya gramer gibi saçma "bana göre" konularla ilgilenmedim hiçbir zaman, karşımdakiyle anlaştığım sürece sorun yok aslında anlaşamasamda sorun yok anlayan birni bulurum..alperİN dediği gibi hiç sormam lazım ya bu konuyla ilgili soru sinirlendim!
Not: başlık veyua konudaki keime hataları asıl olarak klavyemden kaynaklanıyor.. tuş dizilimi ultra saçma.. ama kurallar açısından gelen eleştiler doğrudur çünkü bilmiyorum ve ilgilenmiyoru.." o kadar " yazmak yerine "okadar" yazmayı tercih ederim, buda oturup kurallara bakmamı ve öğrenmemi gerektirmiyo.. kimin işine geliyorsa bu sitilim o cvp verir..
KONUYLA İLGİLİ CVP İSTEMİYORUM, HA AMA KAVGA DÖVÜŞ İSTEYEN YAZABİLİR NO PROBLEM.. A BAKMAM BÜYÜK İHTİMAL KONUYA PM ATIN EN İYİSİ KÜFÜRLERİ..
-----------------------------senin sorun:
arkadaşla rziraat müh. okuyorum 3. sınıf kpss ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum.. şimdi benim kaç puan lamam lazım ve nerelere yerleşebilirim devlette.. kaç kşi alıyor nerelere alıyor bunları nasıl öğrencem.. yardımcı olabilecek mürid varmı?
cevabı:
hoca puan diye bişi yok adam senden 0,0001 puan çok aldıysa senin önünde :)
kadro bellidir zaten
sonra hem artislik yapıp hemde tarım il müdürlüğü sordum ne var soruda diyorsun
1. soruna cvbı aldın teşk edeceğine artislik yapıyorsun bir tavırlar bilmem neler
kadro anlık açılır belli bir kadrosu yok. devlet dairelerden ihtiyaç listesi ister oda ona göre kadro açar diyelim 20 kişi
bu 20 kişinin içine girerken senden 0,001 puan dahi yüksek alan senin önüne geçer mantık basit
anlamamakta niye diretiyorsun anlamıyorum
@serdar len ben kpss den hemde üni mezunu 95 alacam ha ulen giderim başbakanlığa kendimi zincirlerim yinede kadroyu kaparım a.q :D
karıştırıyosundur sen:)
-
güzel kardeşim anlıyorum seni hayatının 20 saati nette geçiyor olması seni gergin ve artist kılıyor.. tamm cvp verdin iyi hoş güzel, sadece alıntıdaki gibi cvp versen bende adam gibi cvp verecektim sana.. sorumu detaylaştıracaktım.. ama şunu yazman:
üni 3. sınıf böyle yazarsa vıy halimize a.q
bu ne aq? ünv. okuyan bir insanla ne alaksı var sorduğum sorunun? KPSS nedir desem tamm kalk küfret ana varat söv.. birde ben söverim kendime.. ama sorduğum şey belki açık olmadı ama en son! KPSS yerleştirmelerinde ziraatla ilgili nerelere kaç kişi alındı ve kaç puanla alındı
bu sorunun neresi saçma? göünü sevim bana saçma olduğu yeri söyle.. biliyoruz elbette sabit puan yok tabiki.. aq kimse tercih yapmasa 60 lada girersin bir yere çok tercih olursa başarı yüksek olursa 95 lede girersin aynı yere.. veya bu sene 100 kişi aldığı yere önümüzdeki sene 10 kişi alabilir çok doğal olarak.. ama sorumda ne soruyorum bak bi? bak.. en son? yani aqun ziraatini okuyoz zaten bi bok olcak değilizde belki bi azim şevk olur şu önceki rakamları duymak açısından sorduk..
20 yaşında üniversite 3.sınıfında nasıl okunuyor. : Okumuyorum aslıdna bu sene 3 oldum, ADÜ GÜNEY KAMPÜS tanıyan bilen okuyan varsa buyursun gelsin ispat.. ha zaten HACETTEPE TIP okuyorumda demedim ki :) uydursam uydurduğum şeye bak allah aşkına ziraat :)