KPSS Köstebeği Bulundu!!
-
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------
gumusservi bunu yazdı:
iptal edeceklerini zannetmiyorum..bulurlarsa hırsızları formalite bir ceza verirler puanlarını iptal falan ederler gecer gider...arkadaşın dediği gibi unutur gideriz..zaten meb atamaları yapacağını da söylemişti..iptal olmaz bence..
-----------------------------ben bişiy diyim mi?
nereye gitsem ortalıkta Selamlüyküm (aynen yazıldğı gibi okuyunuz) diyen tuhaf bıyıklı insanlar var ( doktr-avukat-hakim-polis-öğrtmne-müfettiş...vs...vs)
anlayan anladı...
-----------------------------Allahın selamıdır verilir, %70'i müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz normaldir. Bunu bir yere bağlamak anlamsız tartışmalara yol açar.
Edit: Selamlüyküm neymiş ki
-
http://www.yalova77.com/haber/2973/OSYM-hatasi-mi-torpil-mi.html aynı olay..
-
hackworm bunu yazdı:
ösymnin bi suçu yok 1i şerefsizlik yapsa hemen kuruma mal ediyorsunuz.
-----------------------------la yürü gitt... şaka mısın sen?
-
beyin bedava:))
-
ölen her insan için bir kadro boşalıyor diye duydum doğru mu acaba :|
-
Aryan bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
ösymnin bi suçu yok 1i şerefsizlik yapsa hemen kuruma mal ediyorsunuz.
-----------------------------la yürü gitt... şaka mısın sen?
-----------------------------yukarıda mantıklı bir açıklamasını yazmışım kardeşim zahmet edip sokak üslübunu bırakıp okusan anlarsın varsa bir fikrin paylaş senin fikirlerine uymuyorsa düşüncem bi yere gitmek zorunda falan değilim.. tabiki fikrin var mı yok mu kim bilir ..
-
kuruma mal etmeyin demenin bir anlamı yok belkide kurumdan birileri verdi.yazık değilmi şimdi hakkıyla 80 üstünde alan insana 19 daki sınavdada böyle şeyler olmaz umarım...
-
IRET bunu yazdı:
ölen her insan için bir kadro boşalıyor diye duydum doğru mu acaba :|
-----------------------------öyle olması gerekiyor mantıken..ölene kadar çalışıyorlar malesef birde o var :))
-
kul hakkı die ortada gezerler kaç bin kişinin hakkınada böle girerler yazık..
-
benım ili diye arkadaşım var o da soru kaçırıp satıodu gavatın tekidir ona da küfredin size zahmet (: