Kpss Ön Lisans Ertelenmiş ?
-
şimdi sorular yenidenmi hazırlancak yoksa aynı sourlarımı sorucaklar acaba..
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------O soruları yeniden hazırlamak, baskı vs tüm işler bayağı bir teferruatlı. Sanmıyorum, muhtemelen bize değişiklik yaptık vs derler ama sorular aynı sorular olur. Hiç değilse, soru şıklarının yerlerini değiştirirler.
-
İşin içine sıçmak bu olsa gerek =) Bi bok yiyonuz bari adam akıllı yiyinde bütün ülkedeki hayatı alt üst etmeyin amq.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------O soruları yeniden hazırlamak, baskı vs tüm işler bayağı bir teferruatlı. Sanmıyorum, muhtemelen bize değişiklik yaptık vs derler ama sorular aynı sorular olur. Hiç değilse, soru şıklarının yerlerini değiştirirler.
-----------------------------bilmiyorum.. ya bizim sorular da sızdıysa..değişirse eğer başka komisyon hazırlarsa falan sorular daha zorlaşır bence ne biliyim kafam allak bullak oldu benimde.. :))
-
Ertelenme ihtimali konuşuluyordu zaten .. Biraz çalışma imkanı buluruz belki
-
gumusservi bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------bilmiyorum.. ya bizim sorular da sızdıysa..değişirse eğer başka komisyon hazırlarsa falan sorular daha zorlaşır bence ne biliyim kafam allak bullak oldu benimde.. :))
-----------------------------Televizyonda söylenmişti soruları hazırlayanların mal varlıkları falan araştırılacak ve yeni oluşturulacak kişilerin soruları yeniden hazırlayacağı diye ama ne kadar doğru bilemem sadece duydum...
-
eXeLanS bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------Televizyonda söylenmişti soruları hazırlayanların mal varlıkları falan araştırılacak ve yeni oluşturulacak kişilerin soruları yeniden hazırlayacağı diye ama ne kadar doğru bilemem sadece duydum...
-----------------------------o soruları hazırlayanların başına neden bu kötülükler gelior bilo musnuz.. çünkü her sınavdan çıkan öğrenci. çalışan çalışmayan. annaızı siikym böle sorumu sorulur pezevnler. a.q felan filan küfreder de ondan.
-
zamanında söylemiş zaten Atam yapılacak köpeklikleri görebildiği için
"İktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle techit edebilirler. Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir."
harekete geçmek için ne gerekiyo amk bu millete anlamıyorum.
-
Benim açımdan iyi oldu. İş falan derken çalışma imkanım olmayacaktı. Ne kadar geç o kadar iyi.
-
erteleneceğine mi sevineyim yoksa soruların sızdırılmış olmasına mı üzüleyim bilemedim..