Kpss Önlisans Sınav Yeri
-
Aynı anda başvurmuştuk ablamın kağıdı geldi benimki ortada yok. Fatih ve Avcılar'ı tercih etmiştik farklı bir ilçe çıkmış :)
-
bizde mardin d.bakır yazdık. daha gelmedi. ama rkadaşıma malatya çıktı. düzeltmesler hoca. rahat ol
-
Up. Aynı durumda olanlar yazıversin.
-
hayırdır, çoğu kişi mardin,dıyarbakır vermiş. orda sınava gırmenın amacı nedır merak ettım ?
-
Yüksek puan alma amaçlı oralar tercih ediliyor. Nasıl Tatil için Bodrum, Çeşme, Marmaris,Kuşadası... Sınavlar için de Öyle... Ambians olarak havaya sokuyormuş o iller seni :) Bknz.-----> Soruları kim çaldı??? Kopya Nasıl Çekilir???
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------
3 tane arkadaşım 1. tercih kastamonu 2. tercihe karabük yazmışlar 3üne de zonguldak çıkmış -
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Yüksek puan alma amaçlı oralar tercih ediliyor. Nasıl Tatil için Bodrum, Çeşme, Marmaris,Kuşadası... Sınavlar için de Öyle... Ambians olarak havaya sokuyormuş o iller seni :) Bknz.-----> Soruları kim çaldı??? Kopya Nasıl Çekilir???
-----------------------------=)) yok yanı ben aslen mardinliyim memlekette gıreyım demedım acaba orda başka bıseyler mı donuyor dıye merak ettım =) Sadece ambians olarak hava soksun da işin içinde başka dalavereler,kopya filan olmasın sorun yok.. yok yani öyle birşey varsada bizde bilelim dimi şurda aynı sitede yüzyüze bakıyoruz =)
-
Bende Karabük Bartın yazdım ama hadi hayırlısı. Inşallah fazla uzak yere sürmezler.
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
3 tane arkadaşım 1. tercih kastamonu 2. tercihe karabük yazmışlar 3üne de zonguldak çıkmış
Göte geldik yani, çoğunluk bu haldeymiş sebep neyse :S -
hacı bizde bekliyorzu daha kağıtlar eledi. (ben ve kardeşm)
1. MaRdin
2. D.bakır yazdıkama büyük ihtimal Malatya gelce. yarın gelir herhalde. haber veiriz. :)