Kpss Sinavi Ve Sonrasi ?
-
yetiştiremedim. bizi ne diye zamanla imtihana sokarlar ki.
-
AglayanCocuk bunu yazdı:
-----------------------------
Bana fatih marka kalem verdiler... Silgi de hiç iyi değildi..
-----------------------------bizim faber castel idi 2 tane kalem
3-4 tane olips bi açacak bi silgi 1-2 peçete :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
AglayanCocuk bunu yazdı:
Bana fatih marka kalem verdiler... Silgi de hiç iyi değildi..
-----------------------------bizim faber castel idi 2 tane kalem
3-4 tane olips bi açacak bi silgi 1-2 peçete :D
-----------------------------çıkarken bi de kolonya tutsalardı ya :D
-
su yokmuydu!..
saçmalık :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
su yokmuydu!..
saçmalık :D
-----------------------------Ben suda vercekler sandım ama vermediler. Arka sırada liseden bir arkadaş vardı. Onun suyunu gasp ettim.
-
*su vercez dediler vermediler bende götürmemiştim bide şeker yiyince iyice susadım *kalem açacağı benimkinin bıçak kısmının vidası sıkılmamıştı gelmeyen girisininkiyle değiştirdim o da açmıyordu ucunu sivriltiyordu azıcık *peçete 1 adet (1 yaprak) servis peçetesiydi *silgi dandik bişi silmiyo dağıtıyo dediklerinden *duvar saati çok küçüktü arka sıradan zor gözüküyor *türkçe sorularındaki cümleler ve paragraflar özel seçilmiş gibiydi
-
2 tane faber kalem verdiler bir de odun gibi bir silgi verdiler silip silmediği bile belli değil. ulan kaç senedir tahta kalem kullanmamıştım bide bir elim terliyor kalem kayıyor bir dk da çözülecek matematik sorularını 2-3 dk da çözdüm. Allahtan anayasa ile coğrafya varda vakit kazandım.
-
silgi çok boktandı,kalemler fena sayılmazdı faber'di,birini de kandırmışler fatih vermişler herhal:)
3 tane olips şeker koymuşlar mentollü mü naneli midir nedir.miğdemi bi hoş etti,keşke zzehirlenseydim,dava açardım ösymye.Onun yerine çikolata sürülmüş ekmek dağıtsalar daha iyiydi aq.
Arkadaşın dediği gibi beni de koca amfinin en sonuna atmışlar göt kadar saat görünmüyo,gittim sınav öncesi konuştum,tamam her yarım saatte bir söyleriz dediler,yarım saate bi gelip durdular yanıma.ama dakika takibi yapamadığım için yetiştiremedim.
buradan tekrar söylüyorum,ÖSYM SENİN TAAA AQ...
-
bende süreden mağdur oldum ya özellikle matematık baya zaman kaybettım önlisans soruları bıkactanesı kazık gıbıydı matematıgın bıde edebıyatta 10 dakka fazla zaman harcadım.. sonuç 12 soru sure yetmedıgınden bakamadım bıle boş kaldı halbuki sorular genel ıtıbarıyle zor da değildi, başka süreden mağdur olanlar varmı
-
aslında sınav kolay genel yetenekten iyi bekliyorum genel kültür mort :S hiç çalışmamıstım :D
ama hakkatten ilk girdiğimde napcam ben 2 saat dedim durmam cıkarım dedim ama zoruna yetiştirdim baya iyiydi sorular :D