Kpss Tercih Sonuçları Açıklandı
-
https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1339
-
abi sen zaten memursun sana gerek yokta bizim gibi fakir fukara 67 puanla hiç yerleşemez :)
-
kim memur la. bi tarafımızı yırtıyoruz daha önceleri beğenmediğimiz memurluk için.
-
adamlar 2 günde sonuç açıklamış :| sonu belliydi zaten. 88 ile atanamamışım.
-
geberlan bunu yazdı
sen 88 le atanamadıysan biz bi daha hiç bakmayalım bile. torpil lazım demekki
-
geberlan bunu yazdı
88 lemi ? :X yok artık. Diyecek birşey bulamadım hocam.
-
2 günde sonuç mu açıklanır la :| Daha önce ben görmedim böyle bişey,yanlış mıyım? Ya ben bilmiyorum ya da zaten herşey hazırdı,direk sonuçlar açıklandı
-
THT2005 bunu yazdıgeberlan bunu yazdı
88 lemi ? :X yok artık. Diyecek birşey bulamadım hocam.
ösym sitesinden bi paint yaparmısın
normaldir çünkü meslekle alakalı bir durum sonuçta hemşire mesela 50 puanla hemşireliğe atanıyor :)
-
Tercih yaptirmamak icin ellerinden geleni yaptilar site kapandi , sirada bekledik internette :) daha dicek hic bisey yok 77 ile olmadi adam benden 5 puan,asagi ve bnm yazdigim yere yerlesmis daha hic bisey denmez,amk.
-
Mert_648 bunu yazdıTercih yaptirmamak icin ellerinden geleni yaptilar site kapandi , sirada bekledik internette :) daha dicek hic bisey yok 77 ile olmadi adam benden 5 puan,asagi ve bnm yazdigim yere yerlesmis daha hic bisey denmez,amk.
Amaç zaten hayvanca bir şekilde tercih yapacak kişi sayısını minimuma indirmek. Sahipsiz bu memleket.
-
nasıl ülkedeyiz lan her türlü dümen dönüyor gelde küfür etme mk. O kadar okuyoruz çalışıyoruz amelelik yapıyorum şuan.