folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kpss Tercih Sonuçları Açıklandı

Kpss Tercih Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1339

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

abi sen zaten memursun sana gerek yokta bizim gibi fakir fukara 67 puanla hiç yerleşemez :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

kim memur la. bi tarafımızı yırtıyoruz daha önceleri beğenmediğimiz memurluk için.

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

adamlar 2 günde sonuç açıklamış :| sonu belliydi zaten. 88 ile atanamamışım.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    geberlan bunu yazdı

sen 88 le atanamadıysan biz bi daha hiç bakmayalım bile. torpil lazım demekki

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    geberlan bunu yazdı

88 lemi ?  :X  yok artık. Diyecek birşey bulamadım hocam.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

2 günde sonuç mu açıklanır la :| Daha önce ben görmedim böyle bişey,yanlış mıyım? Ya ben bilmiyorum ya da zaten herşey hazırdı,direk sonuçlar açıklandı

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    geberlan bunu yazdı

88 lemi ?  :X  yok artık. Diyecek birşey bulamadım hocam.

ösym sitesinden bi paint yaparmısın

normaldir çünkü meslekle alakalı bir durum sonuçta hemşire mesela 50 puanla hemşireliğe atanıyor :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    Tercih yaptirmamak icin ellerinden geleni yaptilar site kapandi , sirada bekledik internette :) daha dicek hic bisey yok 77 ile olmadi adam benden 5 puan,asagi ve bnm yazdigim yere yerlesmis daha hic bisey denmez,amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    Tercih yaptirmamak icin ellerinden geleni yaptilar site kapandi , sirada bekledik internette :) daha dicek hic bisey yok 77 ile olmadi adam benden 5 puan,asagi ve bnm yazdigim yere yerlesmis daha hic bisey denmez,amk.

Amaç zaten hayvanca  bir şekilde tercih yapacak kişi sayısını minimuma indirmek. Sahipsiz bu memleket.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

nasıl ülkedeyiz lan her türlü dümen dönüyor gelde küfür etme mk. O kadar okuyoruz çalışıyoruz amelelik yapıyorum şuan.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 5507 Toplam Mesaj: 42