folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kpss Tercihi İle İlgili ( Zerre Anlamıyorum )

Kpss Tercihi İle İlgili ( Zerre Anlamıyorum )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

nerden yapıyoruz tercıhleri

Ais.osym.gov.tr

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    Hocam Aslına bakarsan normal şartlarda bu puanla bir yere yerleşemezsin..

Ama dersenki  Torpil yaptıracak birilerini bulurum o zaman puanı kafaya takma. hatta kpss ye filanda girmene gerek yok.

Bu ülkede işler böyle yürüyür. Geçen gün bütçe görüşmesinde millet vekilinin bir tanesi elinde torpil dosyası  bu nereyi istiyor , bunu buraya alalım , bu kimin akrabası , bu kimlerden gibi notlar düşüyordu. bana inanmıyorsan google amcaya sor görsellerede arat çıkıyor.

zaten çok fazla kadro açılmıyor açılan kadronunda belli bir kesmi torpil ile doluyor. Hal böyle oluncada yüksek puan bile alsan ortada kalabiliyorsun.

Önce sözleşmeli alıp bunları uzun bir dönem çalıştırdıktan sonra seçim meydanlarında kadrooo vereceğim dedikten sonra oy toplamak gibi.

Menfaat dünyası güzel kardeşim. Verirsin oyu alısın kadroyu.

Ülkenin gidişatımı , Kimsenin s... de değil.

Memuriyette ilk öğrenilen şey: Verilen hak alınamaz.

:)

aynen bu ülkede işler böyle yürüyor diğer kpss konusuna da yazmıştım torpilin varsa puanı kim zikler o haberi bende izledim ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü gösteren haber niteliğinde 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

hocam once https://ais.osym.gov.tr/KPSS2/2014/1/BransBazindaSiralama adresine bir girin branş sıralamasını ogrenin.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı k.bakma da o puanla hiç bişey olmaz. normal torpil de bi işe yaramaz o puanda. ha dersen ultra tşaklıyım anca o zaman olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Benim 72 puan var bendende bi bok olmaz demi ? gerçi katiplik deniycem ben de 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

bir önlisans mezunu olarak o bölüm ve puanla hiçbir yere atanamazsın (%99)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hacı k.bakma da o puanla hiç bişey olmaz. normal torpil de bi işe yaramaz o puanda. ha dersen ultra tşaklıyım anca o zaman olur.

o kadar tassagı olanda kıcı kırık duz memurluga mı gırer hacı ? 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

o kadar tassagı olanda kıcı kırık duz memurluga mı gırer hacı ? 

ooo sen diyon hacı girmez mi. bizzat bakan giriyor devreye 1500 1700 lira maaşlı yere girmek için. kalıyolar orda 1 1,5 sene sonra zaten yükseliyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı

zabıt katipliği, itfaiyeci (sertifika da isteniyor) , güvenlik görevlisi (sertifika ya da önlisans güv. gör. bölümü), bir de infaz koruma olur hocam.

infaz koruma ve katiplik için 70i geç gerisini torpile bırak yeterli.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    EnesErgun bunu yazdı

zabıt katipliği, itfaiyeci (sertifika da isteniyor) , güvenlik görevlisi (sertifika ya da önlisans güv. gör. bölümü), bir de infaz koruma olur hocam.

infaz koruma ve katiplik için 70i geç gerisini torpile bırak yeterli.

hocam 6 puan yüzünden mi olmuyor şimdi

Toplam Hit: 2604 Toplam Mesaj: 31