Kpss Tercihi İle İlgili ( Zerre Anlamıyorum )
-
h2run bunu yazdı
nerden yapıyoruz tercıhleri
Ais.osym.gov.tr
-
THT2005 bunu yazdıHocam Aslına bakarsan normal şartlarda bu puanla bir yere yerleşemezsin..
Ama dersenki Torpil yaptıracak birilerini bulurum o zaman puanı kafaya takma. hatta kpss ye filanda girmene gerek yok.
Bu ülkede işler böyle yürüyür. Geçen gün bütçe görüşmesinde millet vekilinin bir tanesi elinde torpil dosyası bu nereyi istiyor , bunu buraya alalım , bu kimin akrabası , bu kimlerden gibi notlar düşüyordu. bana inanmıyorsan google amcaya sor görsellerede arat çıkıyor.
zaten çok fazla kadro açılmıyor açılan kadronunda belli bir kesmi torpil ile doluyor. Hal böyle oluncada yüksek puan bile alsan ortada kalabiliyorsun.
Önce sözleşmeli alıp bunları uzun bir dönem çalıştırdıktan sonra seçim meydanlarında kadrooo vereceğim dedikten sonra oy toplamak gibi.
Menfaat dünyası güzel kardeşim. Verirsin oyu alısın kadroyu.
Ülkenin gidişatımı , Kimsenin s... de değil.
Memuriyette ilk öğrenilen şey: Verilen hak alınamaz.
:)
aynen bu ülkede işler böyle yürüyor diğer kpss konusuna da yazmıştım torpilin varsa puanı kim zikler o haberi bende izledim ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü gösteren haber niteliğinde
-
hocam once https://ais.osym.gov.tr/KPSS2/2014/1/BransBazindaSiralama adresine bir girin branş sıralamasını ogrenin.
-
hacı k.bakma da o puanla hiç bişey olmaz. normal torpil de bi işe yaramaz o puanda. ha dersen ultra tşaklıyım anca o zaman olur.
-
Benim 72 puan var bendende bi bok olmaz demi ? gerçi katiplik deniycem ben de
-
bir önlisans mezunu olarak o bölüm ve puanla hiçbir yere atanamazsın (%99)
-
joe_black bunu yazdı
hacı k.bakma da o puanla hiç bişey olmaz. normal torpil de bi işe yaramaz o puanda. ha dersen ultra tşaklıyım anca o zaman olur.
o kadar tassagı olanda kıcı kırık duz memurluga mı gırer hacı ?
-
hipokondriyak bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
o kadar tassagı olanda kıcı kırık duz memurluga mı gırer hacı ?
ooo sen diyon hacı girmez mi. bizzat bakan giriyor devreye 1500 1700 lira maaşlı yere girmek için. kalıyolar orda 1 1,5 sene sonra zaten yükseliyorlar.
-
EnesErgun bunu yazdı
zabıt katipliği, itfaiyeci (sertifika da isteniyor) , güvenlik görevlisi (sertifika ya da önlisans güv. gör. bölümü), bir de infaz koruma olur hocam.
infaz koruma ve katiplik için 70i geç gerisini torpile bırak yeterli.
-
joe_black bunu yazdıEnesErgun bunu yazdı
zabıt katipliği, itfaiyeci (sertifika da isteniyor) , güvenlik görevlisi (sertifika ya da önlisans güv. gör. bölümü), bir de infaz koruma olur hocam.
infaz koruma ve katiplik için 70i geç gerisini torpile bırak yeterli.
hocam 6 puan yüzünden mi olmuyor şimdi