KPSS Ve Ulaşım Problemi
-
İstanbul içi ulaşımda toplu taşıma araçlarının devlet olan versiyonlarında eskiden (2 temmuzdan önce) para ile de yolculuk edebiliyoruk ama şimdi yasak. Sınav salonuna girişte bozuk para, elektronik, mekanik her bok yasak (akbil vs) bu durumda sınav yerine nasıl gideceğiz? LYS'deki gibi sınava girecek öğrencilere ulaşımın beleş olması gibi bir durum var mı?
-
ösym'ye burj el dubai girsin :)
-
bende yarın gireceğim denizliye geldim :)
-
şerefsizler kendi beceriksizliklerin faturasını millette çıkarıyorlar.
lan sorular o binanın içinden sızıyor senin çalışlanların sızdırıyor
sense öğrenciyi çırılçıplak sınava sokma deridesin!!!
amk! bozuk para yasağı nedir lan !!!
beni yolladığın sınav yeri ta itin öldüğü yerde - 3 vesaitle gidicem!
bir de bozuk para taşımıyıcam ha üstümde!!!
bu vastıalrdan biride metrobüs ama ona da nasıl biniceksem artık akbil olmadan
ayrıca yolda en 10 kişiye saati sorucam bu da cabası
-
hacı ben şimdi diyom ykağıt para alsam minübüse binance bozacak :D
bozuk para alsam sırf dönüşte parasız kalacağım :D
2 ucu boklu neydek :D kartsız çeksem diyorum onada cep telefonu lazım oda yok :D
-
harbiden iki ucu boklu deynek ha :|
gireceklere hem otobüs bulmalarında ve bu sorunu çözmelerinde hemde sınavlarında basarılar
-
herbişey sizin için
-
Anlaşılan kesin bir bilgi yok. ALES'e girerken devlet otobüslerinin para kabul etmemesi gibi bir durum yoktu, o zaman artan bozuklukları okulun dışında bir yere saklamıştım.
Şimdide herhalde otobüse binen yolculardan rica edeceğim.
Sınav yerine 4 vesaitle gidebiliyorum, yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürüyor. burj el dubai bile az gelir bu sisteme!..
Herkese başarılar.
-
ayrıca şahsi arabasıyla gidecekler için dikkat! kontak anahtarı elinizde kalabilir :)
-
Bence hiç merak etmeyin bizim türk halkı nereden para kazanacagını biliyor okula en yakın esnaflar bu sınavlarda camlarına emanet alınır yazısını asıyorlar para telefon vs sınav öncesi teslim edip sınav çıkışı alıyorsun kimlik göstererek tabi alırken kimliğine bakıp adınızı yazıyor cıkarkende kimlikle yazdıgı ismi karşılaştırıyor teslim ediyor ama yinede pek saglıklı degil esnaf kepenk kapatıp kaçabilir :D
-
hedef 2023