Kredi Kartı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
konu ıcın çok saçma desem çokmu şey demiş olurum ?
Hocam gün olur devran döner horoz ...lır tavuk gömer :) o yüzden büyük konuşmamak lazım :) gün gelir senin de işin düşer konu açmak zorunda kalırsın :)
Adam kredi kartı numarası istiyo ?? hemde çömezçok devran döneceğine bakıyorsan sen temin et ozaman
-----------------------------benim kart numarası isteyen arkadaşa lafım yok. hatta sana helal olsun herkes vermez kart numarasını ne için dediğini anlayamadım :)
-
cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
konu ıcın çok saçma desem çokmu şey demiş olurum ?
Hocam gün olur devran döner horoz ...lır tavuk gömer :) o yüzden büyük konuşmamak lazım :) gün gelir senin de işin düşer konu açmak zorunda kalırsın :)
Adam kredi kartı numarası istiyo ?? hemde çömezçok devran döneceğine bakıyorsan sen temin et ozaman
-----------------------------benim kart numarası isteyen arkadaşa lafım yok. hatta sana helal olsun herkes vermez kart numarasını ne için dediğini anlayamadım :)
bankalar bana kart vermiyo :) ama bu numara iş bankası çıkar orası kesin sonrası sallama
-
ben sizin kart numaranızı istemiom yaw sadece işe yarar bi kart no olsun yeter
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------ben sizin kart numaranızı istemiom yaw sadece işe yarar bi kart no olsun yeter
o daha kötü :)
-
Burdan bi hıyar madalyası çıkar arkadaş...
Hackde yeni boyut.. arşkadaşına kredi kartı numarasını sor, öğren sonra da dolandır :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------al hacı
4543 0007 0021 5645
güvenlik no: 185
iş bankası
edit: son kullanma tarihi 02/12
visa
-----------------------------alper 3 5 tanede bana versene :) varsa
-
Üye Olduğu Tarih : 13 Subat 2009 (Cuma) 13:49 Son giriş yaptığı Tarih : 24 Subat 2009 (Sali) 14:02 madalya kokusu bana da geliyor :) adam 12günlük üye ama kredi kartı falan maşşallah kurnaz :))
-
corvuscorax bunu yazdı:
-----------------------------Üye Olduğu Tarih : 13 Subat 2009 (Cuma) 13:49 Son giriş yaptığı Tarih : 24 Subat 2009 (Sali) 14:02 madalya kokusu bana da geliyor :) adam 12günlük üye ama kredi kartı falan maşşallah kurnaz :))
-----------------------------Hıyarlık madalyası değerlidir öyle herkez alamaz.
-
CC paylaşımı yasak.mod arkadaşlar gelir birazdan
-
Hayatında ilk defamı nete giriyon a.q adam kart nosu istiyo git babanınkini çal.