Kredi Kartı
-
Beyler kredi kartı almak istiyorum. Sonunda karar verdim istiyorum. Etrafımdaki binlerce sorumsuz kredi kartı kullanıcısının aksine bende istiyorum artık. Tek nedeni yapılan taksitler ve internetten alım yapmak.
Şİmdiye kadar ya para elimden toplu halde çıktı da alışveriş yaptım ya da internette bulduğum ama güncel hayatta olmayan şeyleri alamadım.
Şİmdi kredi kartı istiyorum. Aylık gelirim 650. Bunun 250'si gibi b miktar kredi kartım olmayınca benim cebime kalıyor.
Aranızda bilinçli bir kredi kartı kullanıcısı varsa eğer hangisi iyidir, aavantajları nelerdir, tuzakları nelerdir vs bildirirse iyi olur. Ancak reklamlarda görülen gibi şu kadara şu kadar bonus şeklinde değil de net sayılarla açıklarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim..
-
bankalar önemli değil bütün bankalar aynı bok
sen maxi mi bonusmu alacaksın onu seç :)
tr de en yaygın bunlar bonus teb deniz granatide var maxi iş ve ziraatta
-
Hoca kredi kartı konususnda hiç bişey bilmiyorum
Maxi nedir bonus nedir farkı nedir bilmem (:
-
maxsimum ve bonus avantajlıdır. bunları tavsiye ederim her yerde kullanabilirsin. taksit fırsatları cok genıs
-
Hocam garantiden bonuscard der susarım başka karta ihtiyacın yokkk
-
bonus kullanıorum mutlyum:D
-
kredi kartlarına büne kadar toplam 3.500 tl faiz ödedim..çok mecbur kalmasan alma derim ama illa alacam diosan.
Asya bank yıllık vergi almıyor
Hsbc (hesabını bilmeyen cahiler.. diyoruz aramızda) 2 yıl yıllık vergi almıyor.
(Garanti Bonus) (iş bank Maximum) (Yapı kredi Wörd) bu üçü iyi ben kulanıyorum memnunum..
en iyiside Bonus.
-
Bende asya card var. Daha 18 yaşımı doldurmadım.İnternet alışverişlerimde kullanıyorum.
Ama herşeyde "Garanti Bonus Card" kullanabilirsin.
-
Bonus Card'dan şaşma demek için girdimde herkes aynı şeyi yazmış anasını satiim :D
-
bende de maxi var memnunum işte ne olsun 20.12 maxi puan olmuş :D :D:D
akıllı kullanırsan çok işine yarıyo walla ben 1 kere ipin ucunu kaçıracakmış gibi oldum ama kaçırmadımm
walla dikkatli ol -
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam garantiden bonuscard der susarım başka karta ihtiyacın yokkk
-----------------------------