Kredi Kartı Borcunu Bozuk Para İle Ödeme?
-
kredi kartı borcu bozuk para ile şubeye ödenebilir mi?
ya da bozuk para hesaba yatırılabilir mi?
cebimdeki bozukları bir kutuya atıyodum yaklaşık bi 80 lira var :D -
Ödersiniz, gişe memuru yüzünü asabilir :) iyi eğlenceler.
-
hocu a101 bim gibi marketlere git onlar bayılır bozukluğa :D o da olmadı minibüsçülere felan tamlat, yoksa bankadaki çalışandan sağlam küfür yersin :D
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------birsürü bozuk para var içinde sahte filan çıkar mı diye korkmuyor değilim.
-
kroo bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------birsürü bozuk para var içinde sahte filan çıkar mı diye korkmuyor değilim.
-----------------------------Sahte banknotlarda paraya el koyulur, bankacı şüphe duyarsa kimlik bilgilerinizi polise verir, daha sonra ifade vermeniz istenebilir, bozuk paralarda sadece el koyarlar.
-
bende bursa da metro gıselerınde calısıyorum. Bukart doldurmak ıcın herkes cebınde ne kadar bozuk para ve pıslık varsa verıyor. Acayıp sovuyorum. Tabı mecburen o bozukları gerı yolculara verıyoz. kufur yemek ıstemıyosan bankaya verme :D ama sonucta ısı o banka ıle gıse farklı bızım ıste gelen para ıle yolcuya para ustu cevırıyosun. bu sefer bozuk para verınce yolcu tantana edıyor. Verırken ıyı almaya geldımı almazlar :D
-
kroo nerde dileniyosun lan :) itiraf et bakem
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hahah :d
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kendi kendimin dilencisiyim. bozuk paralarımı kendime veriyorum. :P
-
Liquid bunu yazdı:
bende bursa da metro gıselerınde calısıyorum. Bukart doldurmak ıcın herkes cebınde ne kadar bozuk para ve pıslık varsa verıyor. Acayıp sovuyorum. Tabı mecburen o bozukları gerı yolculara verıyoz. kufur yemek ıstemıyosan bankaya verme :D ama sonucta ısı o banka ıle gıse farklı bızım ıste gelen para ıle yolcuya para ustu cevırıyosun. bu sefer bozuk para verınce yolcu tantana edıyor. Verırken ıyı almaya geldımı almazlar :D
-----------------------------hocam bursada hangi gişede çalışıyosun :D bende bursadanım da bozuk para veriyolar bazen de iyi söwüyorum :D
-
Dar gelirliliğin anlamı yok,