Kredi Kartı Cardfinas
-
allah belasını versin böyle bankanın.tefeciler bile daha az faiz uygular bunlardan yol yakınken kapattır derim
-
Kart finans 2 tane var, iptal ettiricem.
Teb'de bin lira borç var asgari ödeme 200 tl.
CardFinans'ta bin lira borç var asgari ödemesi 400 tl.
Heryerden uçuruyorlar yani. Bende hesap açtırmıştım finans banktan bana kredi kartını istemeden yolladılar. -
Profesor bunu yazdı:
-----------------------------
allah belasını versin böyle bankanın.tefeciler bile daha az faiz uygular bunlardan yol yakınken kapattır derim
-----------------------------hocam paypal lazım bitek ;D
-
hocam cardfinanstan kredi kartımı alınır. Allah sabır versin sana bakalım nasıl kurtulabileceksin ondan..
-
cardfinans falan bilmem ama çok çok zorda kalmadkca kredi kartı çıkarmayi düşünmüyorum allah bütün kart sahiplerine kolaylık ve sabır versin.
-
elin yunan bankasını kullanırsan öyle olur hocam :D
-
finansbankın hizmetleri iyi aslında.. kart ücretide almıyor. almak istiyo ama kartımı kapattirmıcam açık durcak diyince geri iade ediyorlar.
Banka girişinde 2 şifre soruyor sen onları karıştırıyosundur. ilk zamanlar benımde basıma gelmişti.
-
paypal için alacaksan zaten alma
bu saatte alınacak tek kart GARANTİ PARA CARD ,
bir banka hesabınız olur
sanal bir kredi kartınız olur
bu sayede de paypal visa , etc her türlü işlemi gerçekleştirebilirsiniz ki kredi kartı faizi ödemeden. Havale yapar faturalarınızı ödersiniz.
Kredi kartı adı üstünde borca girmektir , banka kartı ise paranız kadar konuşmaktır herkeze tavsiye ediyorum , online işlemlerinde daha iyisini görmedim..
bu arada finansbank gold , ve normal akbank kredi kartlarım da var , faydasını gördümmü hayır...
-
bugünde iptal eddirdim ama 7 gün boyuca alişveriş olmaması lazım ama ben dün paypalada başvuru yaptım nalet olası şeyi nasıl iptal edebilirm veya hesabı nasıl komple silibilirim karıtın açtırma parasınını ödemem lazım bi yardım ederseniz sevinirim acilllll
-
hocam kartı onaylattında o 1-3 tl paypal hesabına geçiriliyor onu öde bankaya ?