Kredi Notumu Yükseltmek Hk. Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

@LaNCeLoT

hocam güldürdün beni :) para biriktirmem lazım şuan 

@mkyb

hocam en son yazdığın bi konudan hatırlıyorum bi kaç tane farklı kart modeli vardı hangisini tercih etmemi önerirsin ?
    genelde karışık alışveriş yapıyorum (yemek, yakıt, amağaza ihtiyac olursa bide online vs )

@Mali27

hocam valla haftaya pazartesi en kötü gelmezse gece gündüz ararım, yetmedi ofislerine kadar giderim,
    zaten kıl oldum firmaya borç öderken banka avukatı dahi borcta sağlam indirim yaptı bu itler en yüksekten açtı kapıyı,

@DrKill

5-6 ay dan hızlı yöntemler lazım hocam bana ramazan bayramından sonra nişanım var :D

12 aylık hizmet bin lira

Ön ödemeli kredi kartları al kullan, kuveytturk ile başlayabilirsin garanti ile devam et. 18 ay Sonra deniz'den kredi kartı iste başvurup.

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Benimde yakın bi tanıdık var 15 yıldır çek senet davaları yüzünden üstüne hicbirsey alamıyor araba aldigi zaman bile annesinin üstüne alıyor. 

İyide anneye bisey olsa devlet mirasa direk el koymuyor mu ? onunla morali bozulmasin diye hic konusmuyorum ama napabilir acaba bi yolu var mıdır bu işlerin 

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

@mkyb

tamam hocam sağlam karta başvuruyorum şimdi

@LaNCeLoT

bedavamış dur bakayım ona da hocam
    dediklerini de aynı sıra ile yapacağım

@korkarabatak

hocam arkadaşın biraz ileriyi düşünmeden iş yapmış,
    anne rahmetli olursa arkadaşın üzerine pay düşüyor kardeşi varsa haciz direk çöker,
    bence kardeşi yada eşi varsa ona almalı herşeyini.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    Mali27 bunu yazdı

Borcun gelecek varlıkta ise daha çok beklersin borcu yoktur yazısını ben ödeyeli 6 ay oldu hala alamadım. En son dün bddk ya şikayet ettim. 

hocam şimdi geelcek varlığın sitesinde birşey farkettim yaptım borcu yoktur yazısı için sen onu yaptın mı bi kontrol et,

online işlemler - anasayfa - borcu bitir butonu - sonra mail adresini girip talep oluştur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    317seref bunu yazdı

tr de ki kredi skorumuzu nasil ogreniriz? kac puan iyidir kac puan kotudur ? 10 yildir kredi kartlari falan kullaniyorum turkiyeden ama hic anlamiyorum turkiyede ki kredi sisteminden.

https://www.findeks.com/

80TL bir ödeme yaparak, tüm bankalar ile olan geçmişini görebiliyorsun. Kredi kartları , krediler ödeme zamanların, kapanmış tüm hesaplarıda gösteriyor... Puanını net şekilde görüyorsun...

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali27
    Mali27's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    Mali27 bunu yazdı

Borcun gelecek varlıkta ise daha çok beklersin borcu yoktur yazısını ben ödeyeli 6 ay oldu hala alamadım. En son dün bddk ya şikayet ettim. 

hocam şimdi geelcek varlığın sitesinde birşey farkettim yaptım borcu yoktur yazısı için sen onu yaptın mı bi kontrol et,

online işlemler - anasayfa - borcu bitir butonu - sonra mail adresini girip talep oluştur.

Birçok defa yaptım sürekli temsilcinizle iletişime geçin deniliyor. Geçiyorum tamam konuyu bildiriyorum diyorlar. Gelecek varlık çok sıkıntılı. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    Mali27 bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı
    Mali27 bunu yazdı

Birçok defa yaptım sürekli temsilcinizle iletişime geçin deniliyor. Geçiyorum tamam konuyu bildiriyorum diyorlar. Gelecek varlık çok sıkıntılı. 

valla hocam ben haftaya alamazsam giderim merkezlerine yok oyle parayı aldıktan sonra iş yapmamak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

benzer bir olay yaşadım tüm kredilerimi ve kredi kartlarımı kapattım sonuç banka bana 5.000 tl kredi bile vermedi puanım olmadığı için.

1-2 ay maaş bankan yada hangi bankayı en çok kullanıyorsan özel bankalarda orda biraz para tut vadeliye koy gecelik vs.

hesabın 2-3 ay + verdikten sonra avans hesap borcun felan yoksa düşük limitli örnek 10.000 tl gibi bir kredi kartı çıkacaktır sana.

Burası önemli şimdi her ay yapabildiğin kadar çok harcamayı yapacaksın bu kart ile fatura benzin vb sonra borcun tamamını ödeyeceksin asgarıyi unut hep güncel borcun tamamını.

2 ay sonra diğer bankalardan da kredi kartı almaya başlarsın.

Özel not ve tavsiye. Kredi kartı şeytan icadı bir icat olmayan parayı harcamak çok kolay ödemesi ise zor bu nedenle maaşınızdan yüksek limitli kredi kartınız olmasın ve mümkünse 2 den fazla kredi kartınız da olmasın. İnşallah bu yaz ben kendimi sıfırlamış olacağım bir daha ne kredi ne kredi kartı sadece 20.000 tl limitli bir kart tutuyorum oda bankamatik kartı geçmeyen vergi dairesi veya rentrcar gibi yerler için

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

@mkyb

hocam ilerletmedi bile ilk adımda :)

emnimax tarafından 29/Oca/26 23:19 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Findeksten danışman tut

Tutmana gerek yok ben söyliyim

kredi kartlarının ömrü uzun olsun böyle 7 sene gibi. En az 2 bankadan 3 tane kredi kartın olsun.

5 sene içinde çekilmiş en az 3 kredin olsun. miktarı önemli değil. 5000 tl falan 5 aylık kredi çekip 4 ay öde son 2 ayı bikerede kapat.

Hepsi bu başka bişey yapmana gerek yok. Algoritma böyle çalışıyor

HolyOne tarafından 29/Oca/26 23:57 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!