Kredi Sigorta İptali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selamlar. 100bin 0.99 faizli krediyi aldım akbanktan

4 bin kredi sigortası kesti

onu geri alabilirmiyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samoki
    samoki's avatar
    Erkek

Mobilde Sigortalar ve bireysel emeklilik - Hayat ve sağlığım - Kredili hayat sigortası sayfasından iptal edebilirsin hocam

Jilet artık yok kardeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

evet alırsın 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Hocam sigortalar sekmesinin altinda kredili hayat sigortasi sekmesi var. Oradan iptal edebilirsin. 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

iptal edince ödemeler değişiyor mu? çünkü sigortasız kredi her zaman daha pahalı gösteriyor.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

iptal edince ödemeler değişiyor mu? çünkü sigortasız kredi her zaman daha pahalı gösteriyor.

Değişmez hocam. Önce 100k verip taksitlendiriyor. Sonra verdiği paradan sigorta yapıyor. Hatta arada soruyor, finansmandan mı alayım yoksa harici paradan mı diye.

AKBANK için sigorta iptal edecekseniz mobilden olmuyor. PC den giriş yapıp kolayca  bulabilirsiniz.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

up

aldım arkadaşlar konun ertesi günü yattı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

nasıl ya, düşük oranlı sigortalı kredi alıp, sigorta iptal edilip, para iade alınıp, düşük oranlı kredi olarak devam edilebiliyor mu, doğru mu anladım? :D

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

nasıl ya, düşük oranlı sigortalı kredi alıp, sigorta iptal edilip, para iade alınıp, düşük oranlı kredi olarak devam edilebiliyor mu, doğru mu anladım? :D

Evet

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Hocam aslında şaşılacak bir şey değil bu ama millet olarak bizi avantajlı işler konusunda öyle inançsızlaştırdı ki sistem. Hafif avantajlı olsak inanamıyoruz.

Kredi verirken yapılan sigorta yalnızca bir yan ürün. İstemiyorum deme hakkın tabii ki var.

Mesela benim Tmamlayıcı sağlık sigortam var. 4 tane kredi çektim. Ne olacak 5 tane sigortam mı olacak. :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

arkadaşlar kardeşimin hesabından çektim bir tane aynısından sigorta kesmedi sadece kredi tahsis ücreti kesti

sigorta neden kesmedi 

Toplam Hit: 2146 Toplam Mesaj: 27
kredi hayat sigortası