Kredi Sigorta İptali
-
Arkadaşlar selamlar. 100bin 0.99 faizli krediyi aldım akbanktan
4 bin kredi sigortası kesti
onu geri alabilirmiyim ?
-
Mobilde Sigortalar ve bireysel emeklilik - Hayat ve sağlığım - Kredili hayat sigortası sayfasından iptal edebilirsin hocam
-
evet alırsın
-
Hocam sigortalar sekmesinin altinda kredili hayat sigortasi sekmesi var. Oradan iptal edebilirsin.
-
iptal edince ödemeler değişiyor mu? çünkü sigortasız kredi her zaman daha pahalı gösteriyor.
-
Zeytun-i bunu yazdı
iptal edince ödemeler değişiyor mu? çünkü sigortasız kredi her zaman daha pahalı gösteriyor.
Değişmez hocam. Önce 100k verip taksitlendiriyor. Sonra verdiği paradan sigorta yapıyor. Hatta arada soruyor, finansmandan mı alayım yoksa harici paradan mı diye.
AKBANK için sigorta iptal edecekseniz mobilden olmuyor. PC den giriş yapıp kolayca bulabilirsiniz.
-
up
aldım arkadaşlar konun ertesi günü yattı
-
nasıl ya, düşük oranlı sigortalı kredi alıp, sigorta iptal edilip, para iade alınıp, düşük oranlı kredi olarak devam edilebiliyor mu, doğru mu anladım? :D
-
noname bunu yazdı
nasıl ya, düşük oranlı sigortalı kredi alıp, sigorta iptal edilip, para iade alınıp, düşük oranlı kredi olarak devam edilebiliyor mu, doğru mu anladım? :D
Evet
-
noname bunu yazdı
Hocam aslında şaşılacak bir şey değil bu ama millet olarak bizi avantajlı işler konusunda öyle inançsızlaştırdı ki sistem. Hafif avantajlı olsak inanamıyoruz.
Kredi verirken yapılan sigorta yalnızca bir yan ürün. İstemiyorum deme hakkın tabii ki var.
Mesela benim Tmamlayıcı sağlık sigortam var. 4 tane kredi çektim. Ne olacak 5 tane sigortam mı olacak. :)
-
arkadaşlar kardeşimin hesabından çektim bir tane aynısından sigorta kesmedi sadece kredi tahsis ücreti kesti
sigorta neden kesmedi