folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kriz Olan Ulkede Is Hangi İs Kurulmali ?

Kriz Olan Ulkede Is Hangi İs Kurulmali ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

krizdeki ülkede yapılacka en iyi iş : diğerlerine ne iş yapacağını söylediğin birşey yapmaktır :D bakınız trdeki banka kobi eğitim şeyleri.

--

kaldı ki bulgaristanda napsan tutar.Nasıl bir yer abi orası ??? PAzarda tezgah açıp, abla aynını ben giyiyorum mantığına girsen bile tutar zaten.

Türk mantığında pazarlayacaksın abi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Paran varsa Datacenter işine gir.Bir çok büyük firma Avrupadaki DC'lerini doğu Avrupa ve Türkiyeye getirme planları yapıyor.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zitir501
    zitir501's avatar
    Erkek

bulgaristanda kırız var ama nasıl kırız var adamların keyfi bizden iyi bizim binamediğimiz arabalara biniyor ama orda iş kurmak cok telikeli niye diyo sorarsan ne para kazanıyor ki ne harcasın. emekli maaşı 200 lev.  askeri maaş 300 lev diye biliyorum. en cok 800 lev alsa bi usta gibi kişi aldığı parayı nasıl harcıcak. nufus az bide kışın nifus tahada azalıyor.

neden orda iş kurmak istiyorsun anlayamadım sanırım orda üni. okudugun için. 

orda canlı para oynamaıyor. bi kişi ne alıyor ki ne satın alsın. nifusda az cok tehlikeli.

bi disco acarsan gider. bi birane icme gibi biyeri acarsan gider cafe tarzı acarsan gider. 

ama okadar buyuk bi patron olamasan kendi yağında kavrulup gıdersın. hayatını yasar kımseyle ısın olmaz stres olmaz. 

orda calısma saatlerı belli sabah 8  aksam 5.  5 ten sonra mesayıye gırıyor ama cogu kısı 5 ten sonra calısmıyor orda.

zaten geclerın hepsı dısarlarda. turkiyede hollandada almanya fransa gibi ulkelerde calısıyor.

Kocamacir(BG)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

Paran varsa Datacenter işine gir.Bir çok büyük firma Avrupadaki DC'lerini doğu Avrupa ve Türkiyeye getirme planları yapıyor.

-----------------------------

Neden ?

küfrederiz villalara kulübeden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam ordaydı galiba mercedes falan parçalar ucuzdu galiba? yanlış hatırlamıyorsam sana işim düşebilir :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

Supirmırket,

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hocam tavsiyeler icin saolun ama cok buyuk butceli islere giricek durumum yok kendi yagimda kavrulsam yeter :)

bir cok is onerisi yapilmis ama isi bilmeden bodazlamada girilmez ole seylere die dusunuorum yani fikir verirken biraz daha makul olsun :D zaten datacener vs acicak bilgim ve birikimim olsa ne is yapsam die sormazdim :D

@HolyOne  hocam mesela ne yapilabilir ufak capta cok is var derken bi kac ornek verebilirmisin ufak capta yapsam yurusem :)

@zumsuk
    kaldı ki bulgaristanda napsan tutar.Nasıl bir yer abi orası ??? PAzarda tezgah açıp, abla aynını ben giyiyorum mantığına girsen bile tutar zaten.

dedin gibi deil hocam ishte ne kadar bilgin var burasi ile ilgili ama ticaret senin anlattigin kadar basit deil  burda nufus az genc nesil her nekadar yeme icme ve giyme meraklisi olsada bazi kesimler haric cidden metelige kursun atiolar tam aksinede lukslerinden pek odun vermiolar  300 -400 liraya calisio millet it gibi  250 liraya calisan tanidiklarim bile var :) o yuzden senin dusuncen burda pek gecerli deil

@ BosphorusPasha  elimden bisi gelirse seve seve yardimci olmaya calisirim

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tavukçuluk yap.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

@ kaygusuz aslinda  babamda cok merakli bole seylere kulucka makinesi falan kendisi netten arastirarak yapmisligi vardir buzdolabindan ole bi manyak kendisi :D ( ilkokul mezunu)  hep der yapalim su isi diede ben pek babamla ish yapmak istemiyorum senin bilgin varmi bu konuda getirisi ne olur falan ufak capta ?

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kardeş piyasa orda geniş değildir şimdi. bak 20 metre yukarımızda oturan komşu vardı sokakta el arabasıyla yumurta satardı biz daha 7 yaşındayken sonra ayran satışına başladı biz okula gider gelirkende alırdık. neyse burayı geçiyorum. sonra küçük bi dükkan açtı yumurta dükkanı ordan işi büyüttü ve tavuk gıda sektörüne girdi. ve 1 dükkanla başladığı bu yolda bizim burda çarşıda 3 dükkan yaptı apartman aldı araba aldı arsalar aldı istanbul kocaeli sakarya vs ağını genişletti. nerdeyse holding sahibi olacak. neyse ticarete kafan basıyorsa tavukçuluk yap.adını yazmıyorum buraya. neyse bu iş için çevrende olmalı adam çevre edinerek  yaptı şimdi ise burda herkes tavuk sektöründe ben orda sektörün yeni sil baştan doğduğu için böyle yazdım...sen bilirsin sermaye birikimini  ufaktan başlat getirisi geldikçe dahada büyütürsün. ama bu işi yaparken dağın başına dükkan açma işlek yere yakın bi yer olsun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3879 Toplam Mesaj: 27