Kuaför Saç Model
-
Hocalar Merak ettiğim bir kaç soru var bu konuda. Benim Yüz şeklime Ten rengime Yüzümün hatlarına göre En uygun saç şeklini Nasıl buluyorlar ?
illaki deneyimler vardır fakat program filan kullanıyorlarmı ? Ben kendime en uygun saç şeklini nasıl bulacam ?
İstanbulda Bunu yapan bir yer varmı ? Erkek için konuşuyorum. Kadına her yer yapıyor.
Anlatmak istediğim şey Tam olarak şu şekilde tabi yukarıdaki sorular haricinde. Atıyorum gidecem bunu yapan kuaföre Bana en uygun saç stilini çıkartıcak. Sonra kesecek saçımı güzel bir şekilde. Ve şekil vericek. Biraz uçuk oldu gibi ama mazur görün :) Varmı bu şekilde yapan bir yer ?
Not olarak şunu ekleyim : Lütfen Mahalle Berberlerini söylemeyin bu var şu var diye. Lütfen Gerçekten Memnun kalacağım bir yer olsun. Bide Lütfen Maddiyat uygun olsun öyle kalkıpda Bir saç kesimine 100 lira veremem :D 50 şöyle böyle yaptırırım :) -
başlık niye öyle, googleda arama yapar gibi:) izmit'te var 25 liraya en uygun saç modelini buluyolarmış programla. kesim dahilmi içine bilmiyorum ama. fiyat konusunda fikir vermek amaçlı;)
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------
başlık niye öyle, googleda arama yapar gibi:) izmit'te var 25 liraya en uygun saç modelini buluyolarmış programla. kesim dahilmi içine bilmiyorum ama. fiyat konusunda fikir vermek amaçlı;)
-----------------------------:D ilgi çekici olsun diye öyle yazdım :D bana ist lazım hocam xS saol yorum için :)
-
Biraz photoshop ile bunu kendinde yapabilirsin üstadım. Sonra en beğendiğin saç şeklinin fotoğrafını alır kaliteli bir kuaföre gidersin. "Ben bunu istiyorum." dersin. Onlar da yapar :) Ben denedim oldu. %100 çalışıyor
-
bugrahant bunu yazdı:
Biraz photoshop ile bunu kendinde yapabilirsin üstadım. Sonra en beğendiğin saç şeklinin fotoğrafını alır kaliteli bir kuaföre gidersin. "Ben bunu istiyorum." dersin. Onlar da yapar :) Ben denedim oldu. %100 çalışıyor
-----------------------------hocam photoshop bilsem hiç uğraşmazdım inan ki :D:D
-
kuaföre gidersen yüzüne yakışan saç yapar yapmasınada sen onu evde yapamazsın :D her defasında o kuaföre gitmek zorunda kalırsın içinde kalır iyisimi gitme sen
-
ExpirE bunu yazdı:
kuaföre gidersen yüzüne yakışan saç yapar yapmasınada sen onu evde yapamazsın :D her defasında o kuaföre gitmek zorunda kalırsın içinde kalır iyisimi gitme sen
-----------------------------o güzel bir kesim yapsın. güzel bi şekil versin ben evde kendim yaparım her zaman onu hocam :)
-
-
-
hoca kendin beğen.. google başlıgı yaz.. al yanına bana bunu yaptır de.. ole sonra begenmezsin filan adamı zükenberge gonderirsin bide..
-
acizmendi bunu yazdı:
Konun site gidişatına uygun değil hocam. Silinecek.
-----------------------------Ciddimisin ? Bilmiyordum inan ki :) söylemesende bilemicektim. Hemen siliyim açtığım konuyu. Hocam yorum yapmak için yorum yapma. bu konu Rene hocamızın açtığı gidişat konusundan daha önce açıldı. Şuanda Benim yapabileceğim hiç bir şey yok. Keşke Rene hocamızın dediklerinden sonra açsaydım bu konuyu da sende zevkini çıkarta çıkarta uyarsaydın beni :)