Küf Tutmaz Silikon Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?
-
Selamlar arkadaşlar. Mutfak ve banyoda kullanmak için küf tutmaz silikonlu
hakkında bilgi almak istiyorum. Kullanan iyisi kötüsünü bilen arkadaşlar var mı..
Şimdiden teşekkürler.
-
Akvaryum silikonu diye satılanları öneririm onlar küf tutmaz.
-
Sista alıyorsun dua ediyorsun
-
Sista soudal iyidir
-
Nalbur hepsi küf yapıyor dedi de.. ondan size sormak istedim. Sista Soudal banyo veya akvaryum silikonu istycem o zaman. Teşekkürler
-
https://www.instagram.com/reel/DXj_DR7iNWn/?igsh=ZmJvNnBhYXUyMTNm
Şöyle bir video vardı işine yarar belki
-
Küf tutmaz 5 yıl yapmam sözü veriyor YERSEN
Hepsi tutuyor küf.
-
mkyb bunu yazdı
Akvaryum silikonu diye satılanları öneririm onlar küf tutmaz.
Sista akvaryum tek geçerim
-
silikon küf tutmuyor da onu sürdüğün zemin küfleniyor bence. Bizim banyoda o şekilde bir kaç yer var, ben de aldım 1 ay kadar önce silikon falan ama değiştirmeye fırsat olmadı hiç. Silikonu iyi çekip sürdüğün yüzeyin kuru ve tozsuz olduğundan emin olursa bence silikonun kendisi küf tutmayacaktır ama zemin ile silikon yüzey arasında kalan o milimetrelik yüzeyde kalan hava, nem vb etkenler küf oluşumuna sebep olacaktır illaki.
-
Ekim ayınca duşakabini yeniledim. Sista şeffaf akvaryum silikonu kullandım. Suyun akıp gittiği yerde küf olmuyor ama biriktiği yerde yine küf oluyor. Üzerinde zor tutunuyor ama fayansla birleştiği yerde yine küf oluyor. Eğer aşırı hassas biri yoksa evde, küf ve mantar alerjisi üst düzey değilse uygulanabilecek yerde @engin01288 attığı gibi derz uygulanmalı. Silikon gereken yerde de koyu renk kullanıcan artık kir belli etmeyecek. Başka çare yok. Çamaşır suyuyla vs. silince de zamanla silinon aqyor sonra su sızdırıyor.
-
silikonlu derz atacaksin silikon her zaman kuf tutar su olan yeni de hava filande olunca yapar