Kuğu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Adam yorgun argin eve döndügünde 5 yasindaki oglunu kapinin önünde beklerken bulmus.Çocuk babasina:"Baba! 1 saatte ne kadar para kazaniyorsun?" diye sormus.Zaten eve oldukça yorgun gelen baba çocugunu terslemis: "Bu senin isin degil" Çocuk israr etmis: "Lütfen babacigim. Gerçekten çok merak ediyorum" Bu kadar israrin üzerine baba dayanamamis: "Tamam senin için bu kadar önemliyse söyleyeyim. Bir saatte 1,5 milyon lira kazaniyorum." Çocuk:"Peki babacigim bana bir 500 bin lira borç verir misin?" Baba iyice sinirlenmis: "Benim senin saçma oyuncaklarina veya benzeri seylerine ayiracak param yok. Simdi derhal odana git ve kapini kapa". Çocuk sessizce odasina çikip kapisini kapatmis.Adam sinirli sinirli, "Bu çocuk ne kadar da tuhaflasti bugünlerde" diye düsünmüs. Ama aradan bir saat geçtikten sonra biraz sakinlesmis ve çocuga parayi neden istedigini bile sormadigini hatirlamis; belki de gerçekten lazimdi diye düsünerek çocugun odasina gidip yataginda olan çocuga sormus: "Uyuyor musun?" "Hayir" "Al bakalim istedigin 500 bin lirayi. Biraz önce sana sert davrandigim için üzgünüm ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim." Çocuk sevinçle haykirmis: "Tesekkür ederim babacigim" Sonra elini yastiginin altina sokup bir sürü burusuk 50-100 bin lira çikarmis. Babasinin verdigi parayi da onlarin arasina katip saymaya baslamis. Bunu gören baba tekrar sinirlenmis: "Paran oldugu halde niçin benden yine para istiyorsun? Benim senin saçma oyunlarina ayiracak vaktim yok." Çocuk boynunu bükmüs: "Ama yeterince yoktu ki babacigim" Sonra elinde ki paralarin hepsini babasina uzatmis: "Babacigim burda da tam 1,5 milyon lira var. Simdi bana bir saatini ayirir misin?"

--------------------------------------------------

Çoğu zaman pek çok şeyi çocuklardan öğreniriz. Bir süre önce, bir arkadaşım, 3 yaşındaki kızını, bir rulo altın renkli kaplama kağıdını ziyan ettiği icin cezalandırmıştı. Durumları iyi değildi ve kızının kağıtları, ağacın altına koyacağı bir kutuyu süslemeye harcaması onu çok sinirlendirmisti. Buna rağmen, kücük kız, ertesi sabah hediyeyi babasına getirdi ve "Bu senin için babacığım" dedi. Arkadaşım, gosterdiği tepki için kendini suçlu hissetti, ama kutunun boş olduğunu görünce için için sinirlenmekten de kendini alamadı. Kızına bağırdı: "Birine bir hediye verdiğin zaman içinin dolu olması gerektiğini bilmiyor musun?". Küçük kız babasına yaşlı gözlerle baktı ve şöyle dedi: "Ama babacığım, kutu boş değil ki. Ben kutunun içine öpücüklerimi üflemiştim. Hepsi senin için babacığım" Babanın içi paramparça olmuştu. Kızını kucakladı ve onu affetmesi için yalvardı. Arkadaşım bu altın renkli kutuyu yatağının baş ucunda yıllarca sakladığını anlattı bana. Ne zaman cesaretini kaybetse, kutunun içinden hayali bir öpücük çıkarıyor ve onu oraya koyan çocuğunun sevgisini hatırlıyordu. Gerçek anlamda bakmak gerekirse, herbirimiz arkadaşlarımız ve ailelerimiz tarafindan bize sunulan karşılıksız sevgi ve öpücüklerle dolu altın renkli kutulara sahibiz. Dünyada sahip olabileceğimiz daha değerli bir şey olamaz

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuPa_KiZi
    KuPa_KiZi's avatar
    Dişi
    içim bi tuhaf oldu yaff :(((

Yalan Diyen Yalan Olsun Yüzü Gülmesin..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Deer_Skull
    Deer_Skull's avatar
    Erkek
    Rocker kardeşim Crim daattın yine ortalığı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bunları ben yazmadım ama :)

Not:bu arada yazıldığı tarihten bu kadar uzun bir süre sonra cevap alan ilk başlığım olma rekoru Kuğu'ya ait

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiaVoLo
    DiaVoLo's avatar
    Erkek
    ehuehuehuehuehu hau topic nisan ayında açılmış :)))))) hihauhuhuehuehuehu helal kupa ablajığımm

Beni tutmayın ulan burama geldi dayandı. Beni tutmayın bozarım bu kirli numaranızı Yıllardır öyle çok sömürdünüz, öyle çok kan kusturdunuz ki Ulan bir şarjöre diz çöktürürüm ALAYINIZI!.....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arşivleri aradı buldu herhalde :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    öfffff öfffff
    meyhaneci biraz da neşeli bişiler çal bea

kederlendim kendime geleyim biraz
    tazele olm şunları
    peynir bitmiş hiç bakmıyon walla
    haa ben ne diyodum?
    burası neresi?
    geldik mi?

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    meyhaneci çoktan öldü...
    geldiğin duraksa son durak...
    dikkat et ayağın uçurumun kenarında
    bu gidişin sonu çok sakat...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    Criminal bunu yazdı:
    -----------------------------
    meyhaneci çoktan öldü...
    geldiğin duraksa son durak...
    dikkat et ayağın uçurumun kenarında
    bu gidişin sonu çok sakat...
    -----------------------------

benim topicimin havasını bozarsın ha al sana hehuhehuheuhuhehuuu

İntikam intikam

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o anda aklıma geldi, yazdım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    şimdi şiir yazamıyorum biliyor musun!!!
    Roman işine adım attım atalı hiçbirşey yazamıyorum.
    Üstüne üstlük vakit sıkıntısı çektiğim için romanı da yazamıyorum. Yine çok pis sakata geldim!

Toplam Hit: 4649 Toplam Mesaj: 15