Kulaklık Önerisi ?
-
Sennheiser CX400II kullanıyorum hocam, memnunum
-
Ne tarz ve ne kalitede müzik dinliyorsun hocam?
Kulaklığı ona göre tavsiye edeyim
-
Bende sony mdr-xb450 var
Derin basslarda çok iyi kristalize netlikte tizleri var öneririm
Ayrıca Frekans aralığı piyasada nadir 5-22.000 hz
-
banneduser bunu yazdı
Hacılar sennheiserın kulak üstü ve kafa bantlı modelleri çok pahalı geldi bana. Empedansı 16 frekans aralığı 16-22k olan bi modeli 200 lira felan. Sony 200 liraya daha fazla özelliği varmış gibi. Bu değerlerin ne gibi farkları oluyor. Sennheiserı çok övüyorlar ama ekonomik olan ( ~200 tl) değerleri diğer ürünlere göre düşük gibi.
Hacı Sennheiser'ın düşük seviyede kulaklıkları fena değil. HD 600 gibi bir amiral gemisi var ve arada bir iki güzel modeli var. Ancak ülkemizde çok iyi pazarlandığı için herkes Sennheiser'ı çok üst seviye ve tek kaliteli kulaklıkmış gibi algılıyor. Tabi bir de ortalama bir insanın 15 liralık kulaklık kullanması da var.
Vatan'da kulaklıklara bakıyorum Audio Technica Ath-m50x var boynumda, adam tutmuş HD-205 gösteriyor bunlar çok üst seviye kulaklıklar, Türkiye'de bulabileceğinin en iyisi diye :D Sanki tek kulaklık markası Sennheiser ake.
Üretilen kulaklıkların neredeyse hepsi 20-20k frekans aralığı gösteriyor ama ne kadar doğru bilemiyorum. Headroom'da frequency response tablolarına bak alacağın kulaklığın hacım. Dinleme imkanın yoksa en garanti yöntem.
-
Eyw hacılar hepiniz saolun. Headroom a bir bakayım.
Hacım arabesk-rock karışımı şeyleri seviyorum şu aralar. Placebo, duman, arctic monkeys tarzı dinliyorum genelde. Placebo art-rock diye geçiyormuş. Ama art-rock çok geniş bi kapsamda. Punk-rock, pop-punk diyenleri de varmış. Direk olarak rock gruplarını beğenmiyorum ama davulu olan her grubu dinlerim herhalde. Chillstep ve dupstepte davul baskınsa dinlerim. Slow olan müzikleride dinliyorum. Aslında hacular ne tarz dinlediğimi ben bile bilmiyorum. Bi tek şey biliyorum Direk olarak pop müzikleri dinlemyorum. Bayağı karıştı ama :)
-
hocam bende bu kullaklığı alacaktım mağazada satılmıyordu ondan dolayı alamadım
-
TOMBLACK bunu yazdı
hocam bende bu kullaklığı alacaktım mağazada satılmıyordu ondan dolayı alamadım
Hacım bu kulaklıklar sana mid ve high frekanslarda çok fazla detay sunmayacak. Yoğun bass ağırlıklı kulaklıklar. Hip hop falan dinliyorsan ideal. Onun dışında sana çok kaliteli bir ses vermez, ancak dinlediğin müzik türü de bass ağırlıklıysa keyifli bir dinleme tecrübesi sunar. Eğer aradığın şey bass ise sıkıntı yok ama değilse paranı buna harcama bence.
-
Kulakustu hiç kullanmadim ama sennheiser cx300 II kullanıyorum ,kulakici tavsiye ederim.
-
Beats by Dr.Dre Monster Urbeats
ya burdan al 339TL: apple store linki
ya da bizden al 79TL:) sahibinden linki
-
Hacılar biraz araştırmadan sonra sony mdr-xb950ap kulak üstü kulaklık almaya karar verdim;
http://www.hizlial.com/sony-mdrxb950apb-kafabantli-mikrofonlu-siyah-kulaklik/10597036